Iznenađenje iz 1997. godine!

Sjećate se kada su Grašo i Rađa objavili duet? Prošle su čak 24 godine otkad je nastao hit koji se i danas pjevuši!

Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dino Rađa (Foto: Instagram) Galerija

Petar Grašo i Dino Rađa još su danas veliki prijatelji, a 1997. godine iznenadili su sve kada su objavili duet "Nisan više ja sa njon".

Naš pjevač Petar Grašo i umirovljeni košarkaš Dino Rađa davne 1997. godine iznenadili su sve objavom dueta "Nisan više ja sa njon", koji je postao veliki hit, a još danas mnogi znaju napamet sve riječi pjesme.

Pogledaj i ovo Hana Huljić na koncertu Petra Graše ovo nije mogla propustiti Trudna Hana Huljić snimljena prvi put nakon objave sretnih vijesti, uživala je na koncertu supruga Petra Graše u Splitu

Prošle godine Rađa se prisjetio dueta na svom Instagramu te je objavio fotografiju sa snimanja pjesme kojom je probudio nostalgiju mnogih obožavatelja. "History in making. Moj mlađi brat i ja u stvaranju 'Nisan više ja sa njon'. Prvi i zadnji izlet u pjevačke vode", napisao je onda Rađa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

Grašo i Rađa još su i danas veliki prijatelji, a iako više nisu stali zajedno pred mikrofon, Rađa je prije nekoliko godina nastavio svoje izlete u glazbene vode. Košarkaš je naučio svirati električnu gitaru te je često gostovao na koncertima brojnih glazbenika.

Istaknuo je nekoliko puta da ga djeca zezaju zbog tog hobija i rugaju mu se, no to ga nije obeshrabrilo da nastavi svojim putem.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene