Ne zna se koja je zgodnija!

Upoznali smo ih u Supertalentu kao talentirane djevojčice, a sada su u zajedničkom izlasku pokazale da su izrasle u prave ljepotice!

Lorena Bućan Lorena Bućan Ivana Ivanović/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Domenca, Lorena Bućan, Antonia Dora Pleško, Sonja Dvornik Lorena Bućan Antonia Dora Pleško Domenca, Lorena Bućan, Antonia Dora Pleško, Sonja Dvornik Domenca, Lorena Bućan, Antonia Dora Pleško, Sonja Dvornik Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Supertalent - Lorena Bućan (Foto: PR) Lorena Bućan (FOTO: Anamaria Batur) Antonia Dora Pleško i Lorena Bućan +17 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 1 Galerija

Lorena Bućan i Antonia Dora Pleško proslavile su se u showu Supertalent, a danas su obje uspješne pjevačice i prelijepe mlade žene.

Brojni Splićani okupili su se na koncertu grupe Vatra kojim je otvoren Festival piva u parku Zvončac, a među publikom su bila i neka poznata lica.

Mlade pjevačica Lorena Bućan i Antona Dora Pleško, koje smo upoznali kao talentirane djevojčice u showu Supertalent, u zajedničkom izlasku potvrdile su da njihovo prijateljstvo još traje, ali i da su obje izrasle u prelijepe mlade žene.

Na koncertu im se pridružila i kolegica Domenica Žuvela te poznata splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a zajedničkim fotkama pohvalile su se na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Antonija i Lorena sudjelovale su u Supertalentu 2017. godine. Zanimljivo je da je tada Dora došla u show kao Lorenina pratnja, pa je i sama na kraju nastupila i dobila zlatni gumb. Doru smo gledali i u prvoj sezoni showa kada su je prozvali čudom od djeteta, a tada joj je pobjeda izmakla za dlaku.

"Supertalent mi je bilo predivno iskustvo, to je bila odskočna daska u mojoj karijeri", kazala nam je jednom prilikom Lorena, koja nije zamjerila Dori što joj je ukrala show u Supertalentu.

Kako su ove dvije talentirane prijateljice izgledale na počecima svojih karijera i koliko su se od tada promijenile, pogledajte u našoj galeriji.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom Momčilo Otašević sa sestrom i roditeljima +24 Momčilo Otašević sa sestrom Celebrity Momčilo Otašević pokazao ženu na koju je posebno slab, evo tko je ljepotica koju ne skriva od javnosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 2 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 3 +23 Tihana Lazović Trifunović i Slavko Sobin - 1 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih glumaca kratko otputovao iz Hrvatske: ''Točno 20 godina da bi se ostvario jedan od najvećih snova!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene