Sjećate li se ovog slatkića?

Prije 10 godina 'sređivao' je mami dečka - Evo kako izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate li se 13-godišnjaka iz kultnog filma 'Sve zbog jednog dječaka'? E, pa odrastao je, a u posljednje vrijeme ga imamo priliku često viđati na velikom platnu.

Nicholas Hoult, 23-godišnji britanski glumac, proslavio se ulogom uz Hugha Granta u filmu 'Sve zbog jednog dječaka' koji slovi za jedan od najromantičnijih filmova ikad, a u kojem maleni dječak uporno želi za oca odnosno maminog dečka muškarca kojeg je utjelovio Hugh Grant.

Nakon uspjeha u tom filmu, uslijedili su novi. Tako je dobio ulogu u filmu 'X-Men: First Class' 2011. godine, kao i u dva najnovija, iz 2013. - 'Warm Bodies' i 'Jack the Giant Slayer'.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Ukoliko želite biti njezin dečko, OVO je ključni kriterij koji treba ispuniti?!

>> Odnosi bivših: 'Moramo razmirice staviti u drugi plan!'

Nicholas je javnosti postao dobro poznat i po vezi s oscarovkom Jennifer Lawrence s kojom se upoznao na snimanju posljednjeg nastavka X-Mena, prohodao i nakon toga prekinuo. No, par će se opet ujediniti zbog poslovnih obveza na snimanju novog nastavka X-Mena - Days of Future Past, koje počinje krajem ove godine.

Simpatični Hoult posebno nam se urezao u pamćenje ulogom zombija u najnovijem filmu 'Warm Bodies'. Naime, u njemu glumi zombija koji ponovno oživljava zahvaljujući tome što se zaljubio u djevojku i ponovno u sebi probudio onaj faktor koji ljude čini živima. Ujedno je tako otkrio i 'lijek' pomoću kojeg se zombiji mogu ponovno oživjeti.

Trailer za film pogledajte u priloženom videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene