kao zavodljiva žena iz Arlesa

Zgodna žena nogometaša i nakon dvoje djece izgleda čarobno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brand vrhunske francuske kozmetike L’Occitane i modne dizajnerice Diana i Iva Viljevac predstavili su svoje nove kolekcije. Kreativna nit koja je povezala svijet mode i ljepote bila je zajednička inspiracija – tajanstvena i zavodljiva žena iz Arlesa.

L'Occitane je vrhunska francuska kozmetika s prirodnim aktivnim sastojcima. Porijeklo branda je u Provansi i dan danas se cijeli asortiman L'Occitane proizvodi u njihovoj tvornici u Manosqueu. Kako je Provansa iznimno živopisna i zanimljiva regija, inspiracije za nove kolekcije nalaze u tamošnjoj prirodi, povijesti i stanovništvu.

Pogledaj i ovo showbuzz Modni izlet Tko se bolje nosi: Zagrepčanke ili Beograđanke?

Brojni poznati roditelji s djecom podržali akciju 'Djeci djetinjstvo'

Ovog puta je novu mirisnu kolekciju inspirirala Arlésienne – tajanstvena žena iz Arlesa, muza mnogih umjetnika poput Van Gogha, Picassa, Daudeta i drugih. Ona utjelovljuje nevjerojatnu ljepotu Provanse i oslikava tajanstven, strastven i veseo temperament tamošnjeg stanovništva. Kako bi kreirao jedinstveni mirisni potpis ove žene iz Provanse, L’Occitane je u kolekciji spojio esencije tri izrazito ženstvena i dragocjena cvijeta: raskošnu ružu s toplom i suptilnom ljubičicom te sa zavodljivim cvijetom šafrana.

Skupilo se i poznatih lica, a manekenka Iva Šarić-Leko koja je zablistala u plavoj haljini. Mama dvoje djece zablistala je očarana novom kolekcijom, a tamo je bila i Mirna Maras, Ecija Ivušić, kao i brojni drugi gosti.

U ovoj kolekciji se pronalaze samo haljine, od kojih je svaka unikatna ili limitirana. Svaka haljina, svaki odjevni predmet ima svoju priču, inspiriran je nježnom ružom i cvijećem iz L’Occitaneovog novog mirisa. Narukvice su izrađene samo za ovu posebnu priliku i suradnju. Sastoje se od cirkona i ljubičastih konopa koji su isprepleteni u jedan snop i tako čine kompaktnu cjelinu. Zlatni medaljoni i kristali na narukvici čine je raskošnom te tako simbolično označavaju duh nove kolekcije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene