Obitelj i prijatelji

Tek joj je 16! Rođendanska zabava bila je puna iznenađenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada se skupe Kardashiani i Jenneri zabava mora biti velika i glasna. Upravo je tako Kylie Jenner proslavila svoj 16. rođendan!

Sudeći prema fotografijama, Kylie Jenner imala je veselu rođendansku zabavu za 16. rođendan sa svojim prijateljima i obitelji.

Pogledaj i ovo Kylie Jenner (Foto: Instagram) Nije ugodno! Americi ih je dosta: Slavne sestre doživjele veliku neugodnost na utakmici, a sve je i snimljeno

Posebni gosti iznenađenja bili su reper Drake i Big Sean, a dobila je i novi auto kojega je na Instagramu podijelila kao 'svoju bebu'.

>> Najmlađe u poznatoj obitelji 'otele' svu pažnju

Mlada Kylie živi poput prave princeze. Zarada na reality showu Kardashianima i Jennerima omogućila je lagodan život, a ona i starija sestra Kendall odrasle su pred kamerama.

Veliku proslavu na temu 'Alice u zemlji čudesa' propustila je Kim jer je s Kanyeom išla na pogreb njegova djeda u Oklahomu, a sa sobom su poveli i svoju kćer North. Polubrat Brody Jenner bio na vlastitoj rođendanskoj zabavi u Las Vegasu.

16-rođendan se naveliko slavi u Americi. Dan je to kada napokon možeš izvaditi svoju vozačku dozvolu i samostalno se kretati, no i dalje je konzumiranje alkohola zabranjeno. Službeno mladi Amerikanci postaju punoljetni tek s 21 godinu, ne s 18 kao kod nas.
 

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene