Razotkriven glamurozni Jonny

Sve je bila samo laž: Reality zvijezda pretvarala se da je milijunaš

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jonny Mitchell uopće nije takav kakvim se čini. Ponašao se kao bogataš, no zapravo je prilično prosječnog životnog stila.

Zvijezda reality showa "Love Island", mladi Jonny Mitchell, uopće nije kakav se čini. Mladić se na Instagramu hvalio svojim bogataškim načinom života, no čini se da je sve bila samo obmana. Letovi prvog razreda, luskuzni automobili i fina hrana, odjeća, novac - sve je bila samo laž.

Pogledaj i ovo showbuzz Atraktivna plavuša Reality zvijezda priredila show kraj bazena, a za sve je kriv bijeli bikini s tangama koji je istaknuo njezine obline

26-godišnji Mitchell je, piše The Sun, glumio. Luksuzni Mercedes zapravo je vlasništvo njegovog oca, skupi sat je zapravo lažan, egzotična putovanja su podsjećanje na putovanja s bivšom curom, a smještaj nije njegov, već iznajmljen.

"Jonny nije milijunaš. Njegov Instagram nije pravi prikaz njegovog života", otkrio je izvor blizak mladoj reality zvijezdi. Iako se predstavlja kao poslovni čovjek, čini se da njegova tvrtka ima gubitke, a njegov prijatelj kaže da većinu vremena provodi u teretani.

 

Getting better with age like a fine wine . Another year older today, where does the bloody time go?! #birthday #26 #gettingold #rome #italy #mirabellerestaurant

A post shared by Jonny Mitchell (@jonny_mitchell1991) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene