sama objavila

Intimna ispovijest Dvornikove kćeri: 'Imala sam živčani slom'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kći Dine Dvornika sa svojim je prijateljima na Facebooku podijelila traumatično iskustvo koje ju je natjeralo na promjene.

Ella Dvornik uvijek je iskreno progovarala o svojim problemima i promjenama u svojem životu. Sa svojim je Facebook prijateljima podijelila vrlo intimnu ispovijest te je priznala kako je prije tri godine doživjela živčani slom. Tada je odlučila promijeniti svoj život.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Ella Dvornik ljubi 13 godina starijeg Britanca

 

'U listopadu 2013. sam imala živčani slom i gledala sam film 'Yes Man' sa Jim Carrey i odlučila sam prihvatiti taj moto da vidim što će se dogoditi. Obožavam svoj život od kada sam počela prihvaćati sve prililke. Radila sam pogreške , ali nista ne žalim! Živim u zemlji di me nitko ne zna, nitko me nije zaposlio jer sam ''Dvornik'' jer ih boli briga, totalno sam svoja osoba i gradim svoj identitet, imam najbolji posao ikad, putovala sam prošle godine više nego u cijelom svom životu, upoznala sam iskrene dobre ljude bez skrivenih namjera, donirala sam krv pet puta. Vidjela predivna mjesta i jela najdivniju hranu.... Uzmite moj savjet i recite da! Svemu', kaže Ella.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene