Nova zvijezda

Njega će žene obožavati: "Svatko tko je imalo sposoban može hendlati i ljubav i karijeru"

Pavao Medvešek (Foto: PR) Pavao Medvešek (Foto: PR) PR 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pavao Medvešek (Foto: Screenshot) Pavao Medvešek (Foto: PR) +0 Pavao Medvešek (Foto: PR) Galerija

Mladog glumca Pavla Medvešeka gledat ćemo u novoj seriji "Na granici" samo na Novoj TV.

Jedno od poznatih lica koje ćemo gledati u novoj dramskoj seriji s elementima humora ''Na granici'' jest mladi glumac i pjevač Pavao Medvešek, koji je utjelovio lik don Bože. Riječ je o sinu poznatog glumca i kazališnog redatelja Renea Medvešeka te Mire Medvešek, ali i nećaku glumca Svena Medvešeka.

 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr) on

Pogledaj i ovo showbuzz Bilo je urnebesno Jure o snimanju škakljive scene s kolegom: ''Mislim da je Pavao tu najviše uživao kad sam mu uho gricnuo''

"Moje dvije starije sestre krenule su nekim težim putem, tako što su otišle na neke teže faksove, a ja sam nastavio putem tate i strica. To je isto pravi faks, samo vrlo poseban faks, drugačiji, no dragi mi je što idem tim stopama", otkrio nam je mladi glumac odmah na početku.

Akademiju je završio prije godinu dana, a od tada je vrijedno radio razne poslove, kazališne i televizijske. "Svjež sam na tržištu, no jako puno radim u kazalištu Komedija i tamo mi je jako lijepo."

Na naše pitanje što mu je važnije, karijera ili ljubav, Pavao se prvo nasmijao, a onda je rekao. "Pa mislim da se kroz ljubav sve ostalo otvara, tako da... Svatko tko je iole sposoban može hendlati obje stvari."

"Jako sam zaljubljen već duže vrijeme u curu iz srednje škole. Divno nam je", odmah je otkrio glumac, a na pitanje hoće li njegova djevojka biti ljubomorna sada kada krene serije i dođu obožavateljice, nije dugo čekao da odgovori. "Ona zna da sam ja glumac i ona to sve hendla super!"

 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr) on

Što nam je još otkrio o odnosu s djevojkom, pogledajte u našem videu. 

U novoj seriji Nove TV u prvoj epizodi koja je prikazana u nedjelju upoznali smo protagoniste, stanovnike ličkog sela Lokvica, koje se nalazi na granici Hrvatske i BiH. Već u prvoj epizodi upoznali smo se i s glavnim "biznisom" naših junaka te smo imali priliku vidjeti kako na ilegalnom prijelazu na granici, rukovođeni Andrijom (Milan Štrljić) i Krešom (Momčilo Otašević), prenose veću količinu duhana iz Bosne, ali i tortu za rođendan babe Zorke (Nina Erak).

Za više informacija posjetite novatv.hr, a propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene