zlostavljao Barbaru?

Tomislav odgovorio na teške optužbe: "Jako mi je teško. Pijem tablete za smirenje"

Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) +0 Tomislav Crnčević, Barbara Peterčić (FOTO: Pixsell) Galerija

Tomislav Crnčević, bivši zaručnik Barbare Peterčić, oglasio se dan nakon što je ona priznala da je bila zlostavljana.

Ljubavi između Tomislava Crnčevića i Barbare Peterčić došao je kraj. Vijest o njihovu prekidu potvrdio nam je sam Tomislav, i to dan nakon što je Barbara u javnost izašla s teškim optužbama na račun bivšeg partnera.

Pogledaj i ovo Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) Potresna ispovijest Farmericu Barbi pretukao bivši dečko: "Neka svi znaju kakvo je smeće od čovjeka"

Svoje pratitelje na društvenim mrežama šokirala je objavom u kojoj je javno priznala da je bila zlostavljana. Iako nije imenovala muškarca koji ju je, kako je napisala, pretukao i ostavio da leži u lokvi krvi, mnogi su posumnjali da je riječ upravo o Tomislavu. Na njegovu profilu na Facebook osvanule su objave u kojima ga mnogi krive zbog nasilja nad Barbarom. No on te optužbe odlučno negira. "Jako mi je teško. Trenutno pijem tablete za smirenje jer ne mogu vjerovati kakvu mi je predstavu priredila. Ovo je sve njezin igrokaz. Bio sam spreman sve učiniti za nju. Nikada nisam digao ruku na ženu. Moja je savjest čista", kazao je za SHOWBUZZ.hr Tomislav.

S Barbarom, koju je zaručio tijekom sudjelovanja na Farmi, živio je kod njezinih roditelja od kojih se nedavno i odselio. "Otišao sam kad sam shvatio što mi zapravo rade. Vrijeđali su me, maltretirali, pratili i htjeli su upravljati mojim financijama", otkrio je Crnčević.

Napomenuo je i kako se Barbara poprilično promijenila u posljednja tri mjeseca i progovorio o kobnoj noći koju je Barbara opisala na svojim društvenim mrežama. No njegova priča u potpunosti je suprotna od one Barbarine. "Napila se rakije i vjerojatno negdje udarila glavom. Toliko je bila pijana da nije mogla voziti. Tek se idući dan vratila po automobil. Da sam ju ja udario, sigurno bi imala puno veće povrede od ovih", kaže Tomislav koji opovrgava Barbarine navode da je upravo on taj koji ima problema s pićem.

Barbara Peterčić (FOTO: Facebook) Barbara Peterčić (FOTO: Facebook)

S bivšom zaručnicom trenutno nije u kontaktu, no prema njoj još uvijek gaji jake osjećaje. "Ako me sad pitate, volim ju još uvijek. Imao sam teško djetinjstvo o kojem nisam nikada govorio. U njoj sam vidio sve - i suprugu, i majku, i prijateljicu, a ona mi je okrenula leđa. Ovo me obilježilo za cijeli život", zaključio je Tomislav.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene