Zgodni par

Will i Kate dobili konkurenciju! Je li ovo par koji ih može zasjeniti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

I dok se o Kate Middleton i princu Williamu najviše piše, ima još članova kraljevske obitelji vrijednih pažnje. Kao na primjer zgodni par iz Monaca!

Stvari koje niste znali o Kate Middleton

Pogledaj i ovo Kate Middleton Na sve misli Kate Middleton prekršila je kraljevsku tradiciju, odvažila se na to jer je njezina životna situacija ipak drukčija nego ranije

I dok neke djevojke samo sanjaju o tome da postanu princeze, neke sretnice svoj san žive. Ljepotica Beatrice Borromeo plemkinja je i djevojka Pierre Casiraghija, sina princeze Caroline od Hanovera i njezinog drugog muža Stefana Casiraghija.

Upoznajte kraljevske blizance - Princ Albert i Charlene predstavili nasljednike

Pravi baby boom zavladao je na domaćoj i stranoj javnoj sceni, proširuju se slavne obitelji

Pierre je inače šesti po redu za preuzimanje trona kneževine Monaco, a iako je član kraljevske obitelji živi sasvim običnim životom. Ipak, ima neke pogodnosti koje obični smrtnici nemaju, pa je redoviti gost modnih evenata, partija, Formule 1... Ipak, najveća vrijednost u njegovom životu je njegova djevojka Beatrice.

Plava ljepotica dolazi iz ugledne obitelji čiji korijeni sežu još do starog Rima, a radi i na televiziji i modi – što i nije čudno jer je njezin djed  bivši direktor modne kuće Valentino. I dok svijet luduje za britanskim miljenicima Williamom i Kate, ovaj kraljevski par iz Monaca mogao biti jednako popularan nakon što se i vjenčaju. S obzirom na sve uvjete koje imaju, očekuje se jedno raskošno vjenčanje koje će pratiti svi svjetski mediji.

Britanski mediji prozivaju Carole Middleton da se previše miješa u kćerin brak

Pierre i Beatrice upoznali na američkom sveučilištu Columbija dok su bili na razmjeni studenata, a u vezi su od 2008. Lijepa Beatrice nije tipična djevojka – jako voli sport, konjske utrke i Formulu 1. Česta je gošća i na plesnim podijima na zabavama diljem Europe, a voli isticati i svoju prirodnu ljepotu pa je se nerijetko može vidjeti i bez šminke na javim događajima koje obilazi. Nije ni čudno da su ih strani mediji prozvali jednim od najvećih kulera kraljevske obitelji zar ne?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene