Modna koekcija

Za hrabre žene i muškarce koji se ne boji eksperimenta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi hrvatski dizajner Aleksandar Žeravac u novoj kampanji predstavlja hrabru ženu koja voli rock chic, te muškarca koji se ne boji eksperimentirati s modom.

26-godišnji dizajner Aleksandar Žarevac pokazao nam se u potpuno novom svijetlu i ovih dana snimio novu kampanju za kolekciju jesen-zima 2013-2014. Izvrsna i provokativna kampanja predstavlja Aleksandrovu kolekciju za aktualnu sezonu koja se upravo nalazi u prodaji.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova moda Anamarija Brkić predstavalja nove modele za A'Marie jesen/zimu 2014/2015

Stilski potpuno drugačiji Žarevac je za ovu kampanju okupio čitav niz mladih ljudi koji su svojim talentom pomogli u stvaranju ove darkerske modne priče. U duhu profinjenog grunge rock stila ove kampanje krije se inspiracija u bendu Pear Jam za što je zaslužan mladi i kreativni fotograf Jakov Baričić.

>> Donosimo samo najbolje: Tko je briljirao na Fashion.hr-u?

Tri mlada lica izvrsno su utjelovila ovu rokersku kampanju, a to su Ema Kovač iz Talia models, te Stipe Batur i Martino Grgić iz Ak model managmenta. Dok je Ema već neko vrijeme prisutna na modnoj sceni i do sada je već par puta nosila Aleksandrove revije, Stipi i Martinu ovo je prva kampanja koju su snimali.

'Jako sam zadovoljan s kampanjom i sa cijelom ekipom. Radi se o vrlo mladim ljudima koji su, kao i ja, na počecima svojih modnih karijera i puni su kreativnosti', izjavio je Aleksandar Žarevac koji će prvi puta predstaviti i mušku kolekciju.

>> Novi hrvatski dizajn: Dame vole Aleksandra Žarevca!

Mijenjajući vlastiti dizajn, Aleksandar je ostavio damski stil te se odlučio poigrati i predstaviti mračnu i hrabru ženu koja voli rock chic, te muškarca koji se ne boji eksperimentirati s modom. Naglasak je stavljen na kombinaciji ručno pletenih komada s drugim materijalima kao što su koža, baršun i vuna. Njegova vizija pletiva namjenjena je odvažnoj mlađoj generaciji koja se ne boji pokazati stav odjećom na dnevnoj bazi. Riječ o urbano nosivim komadima koji se jako lako daju ukomponirati u svakodnevni način odijevanja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene