Lijepa Zadranka

U manekenstvu je završila slučajno, a sad će nas predstavljati na svjetskom izboru: Tko je Mirna Marić?

Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske - 1 Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske - 2 Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske - 3 +0 Mirna Naiia Marić, Miss Universe Hrvatske - 1 Galerija

Izabrana je nova Miss Universe Hrvatske koja će nas predstavljati na svjetskom izboru. Zbog mjera zaštita od koronavirusa izbor je održan u praznoj dvorani. A titulu najljepše ponijela je Zadranka Mirna Naiia Marić. Ova 21-godišnjakinja već ima iskustva u svijetu modelinga, a što nam je još otkrila, pogledajte u minutama Dijane Kardum.

''Sve jedna cura koja se želi baviti tim poslom mašta da jednog dana ima krunu i to mi je uvijek bio san ali evo sad se i ostvario.'', kaže Mirna

Pogledaj i ovo Miss Universe Hrvatske finale izbora Izbor održan pred praznom dvoranom: 21-godišnjakinja iz Zadra je nova Miss Universe Hrvatske

San se ostvario i ova 21-godišnja ljepotica nova je nositeljica titule Miss Universe Hrvatske. Lentu je dobila pred praznom dvoranom zbog mjera opreza nakon širenja koronavirusa, no osigurala si je put u SAD na svjetsko natjecanje.

Još uvijek sam uzbuđena, još sam pod dojmom i evo, pokušavam doći sebi i zapravo prihvatiti da sam ja ta Miss Universe Hrvatske 2020.'', kaže. 

Pravilo broj jedan na izboru bilo je istaknuti se. A ovim je adutima Mirna osvojila žiri.

''Moja karizma, što sam stvarno pozitivna, karizmatična, volim puno pričati'', kaže. 

Najveća potpora Mirni su dvije starije sestre koje su je i nagovorile da se prijavi. A njihovi savjeti doveli su je do pobjede.

''Da budem samouvjerena, da jednostavno zračim tu svoju, kako one kažu, ljepotu i da oborim jednostavno ljude s nogu. Cijeli život su mi potpora, cijeli život se oslanjam na njih. U ponoć, u podne da ih nazovem znam da su tu i da su uvijek podrška jer one su mi stvarno najbolje prijateljice', otkriva. 

Zahvaljujući njima, prije nekoliko godina odlučila je otisnuti se u svijet modelinga. Tada je rodni Zadar zamijenila Milanom, gdje je dosad odradila brojne kampanje.

''U manekenstvu sam završila slučajno. Bila sam baš s najstarijom sestrom u Milanu i tad su me zaustavili na cesti doslovno i pitali da li želim biti model. Ali tad sam imala tek 17 godina pa je još bilo rano da odem od kuće i da krenem svoju karijeru pa sam čekala dok budem punoljetna'', objašnjava. 

Pred njom su sada brojne obveze i priprema za svjetski izbor. Na pripremama će najmanje morati paziti na liniju. Savršenu figuru, kaže, duguje dobrim genima. A tu je, naravno, i pokoji trik.

''Često planinarim jer jednostavno volim šumu, prirodu, to me opušta, duge šetnje i mozak na pašu'', govori. 

A uz to, velika ljubav nove Miss Universe je umjetnost.

''U slobodno vrijeme se bavim s umjetnošću, slikam i to mi je nekako odmor za moju dušu, kad se zatvorim u svoja četiri zida i nastane neka nova slika'', priča. 

Kad smo već kod ljubavi, evo Mirnina ljubavnog statusa.

''Pa trenutno sam slobodna'', priznala je. 

Planova za budućnost je mnogo. Prije svega, svjetski izbor, a zatim bi se, kaže, voljela ostvariti i u privatnom i u poslovnom životu.

''Planiram se vratiti u Hrvatsku, sad da li će to biti kroz par godina ili kad, stvarno ne znam, ali za sad definitivno slijedim svoje snove i gradim karijeru u Milanu, možda u Americi, vidjet ćemo'', zaključila je. 

Mirni želimo svu sreću na svjetskoj pozornici, u nadi da je čeka još jedna laskava titula.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene