Optimistični zvuk

VIDEO Za njih prekid veze nije katastrofa i tragedija

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon nekoliko godina stanke, grupa Buđenje odnedavno ponovno radi punom parom.

Grupa Buđenje je nakon višegodišnje stanke ponovno probudila svoju glazbenu strast te započela raditi na novim pjesmama. Ovih dana završili su singl 'Ne govori više', za koji vjeruju da će osvojiti glazbene ljestvice i naći put do srca publike.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

'Pjesma je vrlo optimističnog zvuka, bez obzira što u tekstu dolazi do prekida jedne veze dvoje mladih ljudi. Ona je toliko vedra i ljetna da će se vrtiti na radio postajama,poruka koju šaljemo kroz tekst uvijek imamo neku poruku, ova je da prekid jedne veze ne mora biti katastrofalan, tragičan i grozan za jednu od strana u vezi', rekao je Darko Bakić.

Grupa Buđenje poručuje: 'Ne govori više'

A s prekidima odnosa nisu imali problema Darko i Igor koji su zbog svojih sretnih veza i obveza koje one nose, uzeli pauzu od aktivnog bavljenja glazbom.

'U međuvremenu smo stvarali obitelji, manje su se stvarale pjesme dok se stvarala obitelj i onda kada se sve to posloži onda zaista postoji dobar razlog da se pišu pjesme', rekao je Darko.

Dok je Igor u sretnoj vezi, Darko je napravio korak dalje te se oženio i dobio dvoje djece. Sudbina je htjela da to bude kolegica iz benda koja je pjevala back vokale i bila glavni akter njihovih videospotova.

A odličan životni spoj su i Darko i Igor koji čine bazu benda. Kemija njihova prijateljstva zaslužna je i za odličnu glazbenu suradnju koja rađa hitove.

'On ima svoju metodu kako piše pjesme, obično se voli izolirati u neki svoj kutak s gitarom i čašicom vina pa me zna nazvati navečer te samo kaže - imaš mail provjeri, nešto sam napravio i čeka na vezi da vidi sviđa li mi se to. Dosta smo glazbeno usklađeni, dobro se nadopunjujemo u tom kreativnom smislu i to je jedan bezbolan i zabavan proces', otkrio je Igor Ivanović.

A koliko su zadovoljni svojim prvim plodovima obnovljene suradnje, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene