Valerio Baranović, 24-godišnji Šibenčanin, drugi je kandidat koji neće nastaviti borbu za prestižnu titulu trećeg hrvatskog Masterchefa. Presudila su mu jaja, odnosno tri načina njihove pripreme.
Kada se prijavio u Masterchef, bilo mu je važno da pokaže najbolje od sebe. No, konkurencija je, kaže, ove sezone zaista jaka, a on se spotaknuo na pripremi jaja na oko. Valerio Baranović, 24-godišnji student kulture i turizma, drugi je kandidat koji borbu za titulu trećeg hrvatskog Masterchefa neće nastaviti.
Prvo ispadanje u Masterchefu Danijel ispao zbog 'krpica sa zeljem'
'Žao mi je što nisam pokazao sve što mogu. Dino mi je rekao, ja mislim da u tvojoj glavi postoji puno više nego što ti nama serviraš na tanjuru. Ja smatram da je to istina', kaže Valerio.
Strogom žiriju kritike na svoja jela nikada nije zamjerao. Naprotiv, i dalje će, kaže, kuhati i eksperimentirati s okusima. Valerio od svake kuhinje zna pomalo, jer obožava gledati kulinarske emisije. Među ostalim, uživa u kuhanju kave i crtanju po njoj.
Ovaj simpatični kuhar amater, za sebe kaže da ima previše hobija. O svemu zna ponešto pa vjeruje da ne postoji posao koji ne bi mogao raditi. Posljednje četiri godine živi u Zagrebu, ali rado se vraća u rodni Šibenik, ali i na voljenu Siciliju. 'Mama je sa Sicilije, iz Mesine, mjesto kraj Mesine Torre Faro. Tamo smo tokom rata živjeli. Dok je bio rat u Šibeniku, živjeli smo na Siciliji. I onda smo se vratili u Šibenik. A sad svake godine idemo na mjesec dana, tamo mi je druga strana obitelji. Bez obzira što živim u Hrvatskoj, srce mi je na Siciliji', kaže mladi kuhar, a cijeli intervju s njom pogledajte u prilogu inMagazina.
DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook