Baka influencerica

Donosimo razgovor s trenutačno najpopularnijom hrvatskom bakom s društvenih mreža!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Donosimo razgovor s trenutačno najpopularnijom hrvatskom bakom s društvenih mreža - 1 Donosimo razgovor s trenutačno najpopularnijom hrvatskom bakom s društvenih mreža - 2 Donosimo razgovor s trenutačno najpopularnijom hrvatskom bakom s društvenih mreža - 3 Donosimo razgovor s trenutačno najpopularnijom hrvatskom bakom s društvenih mreža - 4 Baka Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić (Foto: PR) Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) +0 Baka Galerija

Jedinstven rukopis modne priče Boudoir prepoznaje se na prvi pogled. Osim kolekcija, koje sestre Martina i Morana stvaraju za nas, nastaje i jedna posebna kolekcija, samo za jednu baku. Žena je to koja obožava ružičastu, uvijek je besprijekorno uređena, prepuna životnih mudrosti i na društvenim mrežama ima više od 20 tisuća pratitelja. Pa tko je ne bi poželio upoznati?

U modnom carstvu sestara Boudoir već 23 godine nastaju elegantne, bajkovite i ženstveno – drugačije kolekcije.

''Imamo u novoj kolekciji jako puno trapera, to nam je nekako novost, mene je taj materijal uvijek jako inspirirao, ali nekako tek smo ove sezone uspjele iskreirati nešto totalno u Boudoir stilu, a traper'', objasnila je Morana Tomašević. 

Osim aktualne kolekcije i one koja se tek priprema, u njihovu ateljeu nastaje i jedna posebna, rađena isključivo za jednu baku:

''Kompletni pink, sva je naravno u šljokicama, jer za baku ništa nije previše. Ovo je bakina spavaćica, napravljena od svjetloroza pamučnog batista, obrubljena sa bijelom čipkom, i uz to pasent kapicu jer po doma nosi viklere da bi poslije mogla razvezati svoje kovrče'', priča Marina Tomašević. 

Nastala je sasvim slučajno, a iza svega stoji upravo Morana:

''Jednom sam isprobavala i prebacila sam si filter da izgledam kao baka, i bila sam si grozna, međutim ja sam snimila jedan kratak video i poslala ga svojoj sestri. I umire ona od smijeha i veli ona meni - pa ne buš to valjda objavila'', kaže Morana. 

I ostalo je povijest jer baka je itekako zaživjela na društvenim mrežama, a Martina sada s Moranom stvara ''bakinu'' priču.

''I tako je iz tog nekog eksperimenta nastala ikona bake koja je super popularna'', objasnila je Morana. 

Iako karakterno nije poput njihove bake, po mnogočemu podsjeća na nju – poznatu zagrebačku modisticu Đurđu Čičko:

''Mi smo peta generacija purgerica, ne, tak da je nama taj starozagrebački govor bio uvijek u familiji. Taj lik bake, je djelomično inspiriran djelomično našom nonom pokojnom, jer je bila prava zagrebačka milostiva, i do smrti, a doživjela je 87 godina je nosila bisere i ruž'', govori Morana.

U najvećem broju prate je žene. Što zbog zabave, što zbog lika koji daje toplinu i osjećaj djetinjstva. Morana to pak gleda kao način da prihvatimo doba u koje ćemo svi stići.

''Ja imam 46 godina, znači sve prema kuda idem je starost i to su neke faze u životu žene koju svi moramo proći i nisu uvijek lagane'', objasnila je Morana Tomašević. 

Na ovaj kreativni način, sestre Boudoir ispisuju svoju digitalnu modnu priču. I pronalaze put i do mlađih generacija:

''Mi kao umjetnice, mi kao poslovne žene, apsolutno moramo pratiti trendove i na društvenim mrežama, jer mlađe generacije diktiraju trendove'', zaključila je Morana. 

A baka već snima nove videouratke te čeka novu odjeću i neodoljive modne dodatke kakve zaslužuje samo ona!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller +26 Tara Thaller Celebrity Jedna od naših najljepših glumica poslije rastave iznenadila potezom u javnom izlasku kojem poznate dame inače nisu sklone

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene