Pogledajte što vas čeka

Tri glumačke nade za koje ćete još itekako čuti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donosimo vam pregled tema koje možete pogledati u današnjem inMagazinu.

Naša Lana Samaržija svoju je današnju priču obavila s posebnim guštom. A kako i ne bi kad ju je dopao zadatak prošetati jednim od sajmova ljepote i doznati sve o najnovijim trendovima u industriji uljepšavanja. Koja bi žena tome mogla odoljeti?

Pogledaj i ovo showbuzz Boris šokirao Doznajte kako je nastao video koji je potresao hrvatsku javnost!

Osim što se ubrajamo u 'pretile' nacije, većina građana Hrvatske rekreaciju i zdravu prehranu na žalost doživljava kao luksuz. Kako bi probudili sportski duh i utjecali na zdravlje stanovništva, fitnes treneri iz naše iduće priče u Hrvatsku su ravno iz Hollywooda doveli novu metodu vježbanja. Koliko je takva vrst vježbanja učinkoviata reći će vam domaći celebovi koji su je već isprobali na vlastitoj koži. Fani Stipković.

Zašto će Hrvati uskoro jesti sirovu ribu, kako će se odijevati kuhari i kako pripremiti najbolji pomfrit otkrili smo uz pomoć našeg gastronomada Renea Bakalovića. Riječ prepuštamo novim talentima hrvatske gastronomske scene. Ana Vela.

U sljedećim minuta predstavljamo vam 3 nove glumačke nade. Oni su: Marko Petrić, Goran Marković i Nikša Arčanin, a zašto vrijedi zapamtiti njihova imena pogledajte u priči Gordana Vasilja.

Danas je grof Drakula možemo reći pop-kulturni fenomen, a tom svjedoči činjenica kako su vampirski filmovi u posljednjih nekoliko godina nevjerojatno popularni. Ljubitelji filma Sumrak saga, znate li tko je Bram Stoker? Riječ je o autoru legendarnog romana Drakula , čije se djelo iz 19. stoljeća smatra začetnikom legendi o vampirima. Danas se taj povijesni dokument može vidjeti u milanskom muzeju dizajna gdje traje iznimno posjećena izložba "Drakula i mit o vampiru". U Milano vas vodi Svjetlana Matić.

U današnjem nastavku ekstremnog make overa upoznat ćete 38godišnjeg Zagrepčanina koji je odlaskom pod nož odlučio promjeniti dosadašnji stil život. Između ostalog nada se kako će mu estetske korekcije kojima će se podvrgnuti donjeti i više uspjeha kod pripadnica nježnijeg spola.
Jurica Radović.

Pjevačica Maja Vučić u posljednje je vrijeme ljubav prema glazbi zamijenila onom prema psihologiji. To ju je povjerila nam je kao ženu osnažilo i dalo joj odgovore na neka životna pitanja. Što točno znači zanimanje life coacha i kako svoja znanja primjenjuje u svakodnevnom životu Maja je ispričala Jeleni Prpoš.

Donosimo vam pregled tema koje možete pogledati u današnjem inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene