Totalno drugačiji blagdani

Vodimo vas na šarenu reviju s motivima pasa i mačaka sestara Boudoir: ''Teme koje funkcioniraju genijalno!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Boudoir revija - 8 In Magazin: Boudoir revija - 7 In Magazin: Boudoir revija - 6 In Magazin: Boudoir revija - 5 In Magazin: Boudoir revija - 4 In Magazin: Boudoir revija - 3 In Magazin: Boudoir revija - 2 In Magazin: Boudoir revija - 1 Boudoir - 6 Boudoir - 5 +1 Boudoir - 4 Galerija

Sestre Boudoir odvažile su se sanjati, a to se nedvojbeno vidi u svakom šavu njihove blagdanske kolekcije. Ove godine Božić nije crven, zelen i zlatan već pink! Poznate modne sestre svojom su revijom privukle brojna poznata lica, a tko je sve bio na ovom modnom događaju, doznala je naša Dorotea Filipaj za In magazin.

Prava špica zagrebačkog Cvjetnog trga preselila se na blagdansku reviju sestara Boudoir. Sve klasične boje Božića zamijenile su ružičastom, a raskošne haljine s njihovim potpisom ukrašene su nesvakidašnjim motivima.

''Ove godine nije nit sob, nije nit orašar već roza mačke, peseki, kolači. Sve što se na neki način može povezati s Božićem, ali smo donijeli teme koje apsolutno nisu na prvu, ali funkcioniraju genijalno'', govori Morana Tomašević. 

Svake godine za vrijeme blagdana, ove sestre imaju obiteljsko natjecanje. Koja od njih će ponijeti titulu bolje dekoraterke drvca. Zasad je rezultat prilično izjednačen.

''Ajmo reć, sredinom 12 mjeseca za bit ćemo spremne za battle.
Da, moj bor će ove godine bit u temi Alisa u zemlji čuda, tako da se radujem i vidjet ćemo tko će pobjediti'', govori Martina Čičko Karapetić. 

Dok se neki vesele ukrašavanju, doznajemo da ima i onih kojima se to više jednostavno, ne da.

''Ja moram priznati svoj grijeh, da sam s vremenom prestala kitit bor. Stol bude jako uređen, ali nekako taj ritual kičenja bora mi je polako dosadio'', kaže Borna Kotromanić. 

Ali su zato modne kombinacije za blagdane već spremne.

''Imam svečani Badnjak kod sebe doma i budem domaćica i čak i nedjeljni ručak se uredim, kamoli ne za Badnjak i Božić'', kaže Borna. 

''Naša nona je uvijek govorila, za Božić i Novu godinu treba obući nešto svjetlucavo, da ti iduća bude tako svjetlucava, blistava i to je neki znak buduće sreće. Mislim da to treba poštivati'', kaže Martina. 

Svjetlucavi detalji i šljokice nikada ne izlaze iz mode, a upravo je ovo idealno godišnje doba kada možete iskoristiti njihov pun potencijal.

''Šljokice su ono, neverending story, pogotovo ako pričamo o novogodišnjem makeupu. Zapravo i kad je previše je sasvim dovoljno jer je new years eve, sve je dopušteno. Zabavite se s makeupom jer je to sjajna stvar i možete se s njim igrat, radit što god poželite'', dodala je Ivana Bilandžija. 

Kako u make-up-u, tako i u odijevanju.

''Poanta svake Nove godine i Božića je ono, da se bude ukrašeniji od božićne jelke'', kaže Aleksandar Šekuljica. 

Čak i iskusnog modnog poznavatelja, koji uvijek igra na sigurno, blagdani potaknu da istupi iz zone komfora.

''Izađem, zbog nećaka i zbog svojih ukućana koji kažu, daj bacaj tu crnu boju, non stop si u istome, daj nešto malo veselo'', kaže Josip Tešija. 

Veselo će biti i u domu Ide Prester. Zbog života na lokaciji Zagreb - Beograd, njezini klinci sve blagdane slave duplo!

''Tako se nađu te 4 familije zajedno i zajedno slavimo. Meni je to jako slatko i klinci samo pitaju, kad ćemo ići u Beograd baš imaju tamo divne prijatelje tako da mi je to super'', kaže Ida Prester. 

Ništa manje veselja neće biti na proslavi Božića kod sestara Boudior, koje su pripremile tombolu za ukućane.

''Mi otvaramo poklone tek na Božić i falio nam je neki moment da bude zabavan, tako da svatko od nas će donijeti neki poklon koji mora bit uniseks i mora bit jako blesav. Poanta je da se svi jako dobro nasmijemo'', kaže Morana Tomašević. 

Jer na kraju krajeva, mnogo više od darova, važan je onaj radosni blagdanski duh.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene