Domaće ljepotice

Donosimo pregled najljepših hrvatskih brineta: One su uvijek bile vjerne tamnijim tonovima

Helena Šopar - 5 Helena Šopar - 5 In Magazin 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Šopar - 5 Helena Šopar - 6 Helena Šopar - 4 Helena Šopar - 3 Helena Šopar - 2 Helena Šopar - 1 Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić - 2 Ljupka Gojić Mikić - 1 La Lana +5 Nives Celzijus Galerija

Smeđi tonovi u kosi nikad nisu bili popularniji. Brojne dame, kako na svjetskoj, tako i na domaćoj sceni, vratile su se prirodnim tonovima kose. Uz to što u našoj priči stručnjaci ocjenjuju jesu li ljepše s tamnom ili plavom kosom, donosimo vam i pregled najljepših hrvatskih brineta.

Tamnim tonovima u kosi uvijek su bile vjerne i naše poznate manekenke Ljupka Gojić i Helena Šopar.

Zbog lijepe i zdrave kose obje su se našle na našem popisu, a Ljupka je zbog nje svojedobno bila i zaštitno lice velike svjetske kompanije. U kombinaciji s jedinstvenim stilom uz titulu jedne od najljepših brineta, dobila je i onu najbolje odjevene Hrvatice.

Pogledaj i ovo Nina Badrić Komentirala i Matanića Nina Badrić progovorila o teškoj temi: "Doživjela sam ucjene i zastrašivanja moćnih muškaraca, pokušali su me slomiti"

''Ja mislim da se rađaš sa stilom, to imaš u sebi'', rekla je Ljupka jednom prilikom. 

Jedna od najljepših hrvatskih brineta svakako je Iva Jerković.

Voditeljica se nikada nije odrekla tamne boje kose i zbog toga ne treba žaliti. Svi se slažu da je upravo ovakva, prirodna, prelijepa, osobito sad, nakon što je se ispunila želja da postane mama.

Među najljepše hrvatske brinete svakako spada i Nina Badrić. Pjevačica je imala tek kratak izlet među plavuše. S plavom kosom nerijetko je prijatelji nisu prepoznavali na ulici.

Prilikom prelaska u popularne smeđe nijanse, treba voditi računa da ona zna pridonijeti tomu da izgledamo starije. 

No Severina, koja je nezaobilazna kada su u pitanju najljepše domaće brinete, svojedobno je koketirala s plavom bojom kose, ali njezin zaštitni znak ipak su smeđi uvojci.

Popis najljepših hrvatskih brineta teško da bi mogao proći bez lijepe pjevačice Franke Batelić, glumice Bojane Gregorić Vejzović, a nikako ne treba zaboraviti ni pjevačicu Lanu Jurčević. 

''Mama mi je uvijek ispirala mozak i govorila - Lana, ne možeš s lošom frizurom izlaziti van. Možeš u dronjcima ili nenašminkana, ali frizura ti uvijek mora biti dobra'', otkrila je pjevačica jednom prilikom. 

S ovom misli zaključujemo naš popis najljepših hrvatskih brineta, kojih bi s obzirom na trenutne trendove u budućnosti moglo biti još i više.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene