Poveće društvo na okupu

Multimilijarder i veliki donator u kampanji Donalda Trumpa odmara na Jadranu!

Jahta Queen Miri - 1 Jahta Queen Miri - 1 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jahta Queen Miri - 1 Jahta Queen Miri - 2 +0 Trumpov donator Sheldon Adelson na jahte Queen Miri Galerija

Sheldon Adelson, multimilijarder i jedan od značajnijih donatora u kampanji Donalda Trumpa stigao je u Dubrovnik. Ukrcao se na luksuznu jathu Queen Miri, kojom će ovih dana krstariti Jadranom.

Multimilijarder i jedan od značajnijih donatora u kampanji Donalda Trumpa stigao je u Dubrovnik. Ukrcao se na luksuznu jathu Queen Miri kojom će ovih dana krstariti Jadranom.

Nakon što je u Dubrovnik sletio Boing u vlasništvu korporacije koja pripada Sheldonu Adelsonu na jahtu se ukrcalo oveće društvo. Pretpostavlja se da se radi o njegovoj obitelji i poslovnim partnerima pa je za očekivati kako će odmor biti spoj ugodnog s korisnim.

Pogledaj i ovo Poznati i beauty tretmani - 6 Zatezanje i mršavljanje! Evo koje beauty tretmane vole slavne Hrvatice, Alka Vuica priznala: "Razmišljam o tome, već je krajnje vrijeme!''

Multimilijarder je vlasnik lanca kockarnica u Las Vegasu, a Forbes njegovo bogatstvo procjenjuje na 30,6 milijardi dolara što ga je dovelo na 28 mjesto svjetske liste milijardera.

Nismo sigurni je li Adelson u Dubrovnik stigao po preporuci Ivanke Trump koja ga je razgledala 2016. sa suprugom, ali znamo kako on nije jedini koji se ovih dana odlučio krstariti Jadranom. Kao što su neke najave dale naslutiti nautički je turizam zbog svojevrsne izolacije ovo ljeto očigledno čest izbor bogataša.

Nakon jahte sestara Ecclestone u Dubrovnik je uplovila i jahta vlasnika momčadi američkog nogometa Redskins vrijedna 180 milijardi dolara. No vrijednošću od 250 milijuna dolara zasjenila je jahta Ulysses novozelandskog milijardera Graema Harta koja je također viđena u okolici Dubrovnika.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene