'Volim ga najviše na svitu'

Igor navodno seli u Zagreb - čekaju li bebu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severina je sasvim iskreno progovorila o osjećajima prema Igoru Kojiću, koji ju je odveo u rodnu Loznicu na grah prebranac. Pjevačica je otkrila i koliko vremena posvećuje sinu Aleksandru.

'Jako je lijepo kad si zaljubljen, i kad nekog voliš i kad te neko voli i najljepše mi je kad vidim svoja dva voljena bića da se igraju. Mislim da mi je to najljepši osjećaj', rekla je Severina.

Pogledaj i ovo Novak Đoković na Severininu koncertu - 3 Dočekale ga ovacije! Novak Đoković se rasplesao na Severininu koncertu u Dubrovniku, gledao ju je pokraj pozornice: "Ukrao je show!"

Iako jamstva nema, Severina vjeruje kako je riječ o doživotnoj ljubavi.

'To ti je isto ko onaj odgovor s vjerom, to je nešto šta zadrzavamo za sebe, al evo, jel se vidi?, objasnila je pjevačica.

Ne samo da se vidi, vec se o njezinoj ljubavi i naveliko čita. Tako je ovih dana glavna vijest bila kako je Igor Severinu odveo u svoju rodnu Loznicu, gdje se pjevačica oduševila grahom prebrancem! Na druženju su bili i Igorovi roditelji, a otac Dragan Kojić Keba hvalio se kako bi uskoro mogao oženiti sina.

Rekordnih 50 milijuna pregleda - to može samo ona

Severina je kratko i jasno rekla: 'Volim ga najviše na svitu!'

Ljubav je, čini se, uzajamna, jer se Igor navodno seli u Zagreb kako bi svojoj dragoj bio što bliže. Možda razlog leži i u nepotvrđenom nagađanju kako je Severina trudna. A dok se to ne potvrdi, uz Igora, pjevačica slobodno vrijeme posvećuje sinu Aleksandru.

'Preko tjedna ja sam slobodna majka, vodim ga u vrtić i provodim s njim vrijeme prije i nakon vrtića, tako da imam samo vikend kad pretežno radim. Sve drugo što moram radit mimo vikenda, onda on ide sa mnom', rekla je Severina.

A što rade Damir Urban, Jelena Karleuša i grupa Laibach pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene