inMagazin

Miss estetske kirurgije! Da, i to postoji!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ako ste pomislili da u Hrvatskoj imamo previše izbora ljepote, što biste tek rekli na one u Italiji. Naime, tamo postoji i izbor za Miss estetske kirurgije.

Prošlogodišnja pobjednica Samanta Asquini ipak nije tipična predstavnica ljepotica koje su novi izgled potražile pod kirurškim nožem.

Pogledaj i ovo Sanja Doležal (Foto: Dnevnik.hr) Žalosti ju to Sanja Doležal zgrožena onim što roditelji poklanjaju djeci: "Meni je to stvarno šokantno"

Četiri je puta operirala nos no još nije zadovoljna učinjenim pa će na operacijski stol još jednom iz istog razloga. Povećat će i grudi. Ove će zahvate obaviti u Zagrebu kod hrvatskih estetskih kirurga.

Četrdesetogodišnja Samanta Asquini aktualna je Miss estetske kirurgije Italije. Iako zvuči kao da se ova titula dodjeljuje plastičnim ljepoticama koje su s kirurškim nožem ''na ti'', to nije uvjet ovog natjecanja. Samanta izgleda sasvim prirodno. Što iz medicinskih, što iz estetskih razloga, četiri je puta operirala nos.

Samanta kaže, 'To je bio jedan ružan period u mom životu. Nakon što sam 4 puta operirala nos, upala sam u hipotireozu što je dovelo do toga da sam se udebljala 15 kila i to je bio motiv da smršavim i krenem ispočetka'. 

'Smršavila sam 15 kila pa su mi se grudi objesile i sada ćemo ih povećati za jedan broj tako da popunim višak kože i da uskladimo grudi i bokove budući se bavim modelingom', objasnila je Samanta.

Samanta se kod svih svojih estetskih operacija vodila vizijom prirodnog i umjerenog. No ako klijenti izraze želju za ekstremnom promjenom, estetska kirurgija poručuje, danas ništa nije nemoguće.

Više o Miss estetske kirurgije saznajte u prilogu inMagazina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene