Pjevač otvoreno

Šerbedžija o Hrvatskoj u EU: 'Bili smo bolji dok smo bili u socijalizmu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šerbedžija je otkrio neke pikanterije samo za inMagazin!

Nakon dugih 25 godina, Rade Šerbedžija održao je sinoć veliki koncert u Splitu. Pjesnik, glumac i umjetnik oduševio je mnogobrojnu publiku prve večeri 'Sna sustipanske noći', a svoje dojmove podijelio je samo pred kamerom inMagazina.

>> Rade u Londonu pjevao u čast Toše Proeskog

Pogledaj i ovo Rade Šerbedžija - 1 nezaboravna večer Glazbeni spektakl, predstava i višeminutni pljesak: Rade Šerbedžija u Lisinskom održao koncert za pamćenje

Da je splitska publika itekako željna Rade Šerbedžije pokazala je sinoć na prvoj večeri Sna Sustipanske noći. Sa svojim pratećim bendom 'Zapadni kolodvor', sjajno raspoloženi pjesnik, glumac i umjetnik dva i pol sata je zabavljao mnoštvo pjesmom i pričom, priuštivši im nezaboravnu večer.

'Prvi put nakon toliko godina tu pjevam i jedanput sve nas godine potopile. Odjedanput nema ni Borisa, ni Ivice, ni Gende, ni Zdravke, ni Neve Bulić, tako da je to meni baš nekako tužno', komentirao je Rade.

Ispijajući povremeno čašu vina, s nezaobilaznim šeširom na glavi, Rade je ionako ezoteričnu atmosferu na Sustipanu dodatno začinio.

Radu je ekipa inMagazina za kraj upitala za komentar na ulazak Hrvatske u Europsku uniju na što je on odgovorio: 'Ja mislim da smo mi bili bolji kao socijalizam, ali OK, možemo biti i dio kapitalizma, samo da uspijemo sačuvati svoje korijene, što će nam biti teško'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene