Pravi osječki ljepotan

Otkrivena tajna oca Kiće Slabinca!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Sve moje titule, od rockera do tamburaša, dijelovi su života u kojem sam se iskreno, odano, srcem i dušom posvetio umjetnosti', rekao je Krunoslav Kićo Slabinac u ovotjednom izdanju rubrike In Magazina 'Petkom s Petkom'.

Za snimanje intervjua s legendarnim pjevačem okupila se sva krema slavonske glazbe, od Ćire Gašparca, Šime Jovanovca, Stjepana Jeršeka Štefa, Igora Delača do tamburaškog sastava Džentlmeni. Ipak najemotivniji je bio susret Kiće s kraljicom tamburaške pjesme, Verom Svobodom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vera Sloboda - 7 odjeknula tužna vijest Opraštamo se od legendarne Osječanke čije će ime biti upisano zlatnim slovima u hrvatsku glazbenu povijest

'Imali smo zajednički singl, gdje smo na naslovnici virili iz kukuruta. Svi su me zafrkavali što ja to s Vericom radim u kukuruzu', rekao je Kićo koji je po prvi puta otkrio i dugo čuvanu tajnu. 'Moj otac je bio osječki ljepotan, sportaš, a Verina majka prava osječka ljepotica iz hoch familije. Oni su nekad bili zaljubljeni par, a njihova ljubav trajala je punih pet godina', rekao je Kićo.

Vera Svoboda je otkrila da je Kićo uvijek dobro kotirao među ženama, ali on je bio vjeran svojoj supruzi.

'Dok su drugi ostajali, on je nakon koncerata jurio ženi i djeci', potvrdila je gospođa Vera. Što se pjevalo na snimanju emisije te jesu li Slavonci na kraju završili u svađi ili u ljubavi pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene