otkrivamo male tajne!

Znate li koju je Leovu pjesmu trebala otpjevati Seve, ali i koji se poznati glas krije u njezinom velikom hitu?

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Amir Kazić Leo - 4 In Magazin: Amir Kazić Leo - 3 In Magazin: Amir Kazić Leo - 5 In Magazin: Amir Kazić Leo - 6 In Magazin: Amir Kazić Leo - 2 In Magazin: Amir Kazić Leo - 1 Amir Kazić Leo Leo udružio snage s Bebom Balašević - 4 Leo udružio snage s Bebom Balašević - 3 Leo udružio snage s Bebom Balašević - 2 +13 Leo udružio snage s Bebom Balašević - 1 Galerija

Amir Kazić Leo publiku je razveselio novom baladom "Pola čovjeka", koju potpisuje s Alkom Vuicom, s kojom ga vežu obiteljske veze. Koju je njegovu pjesmu trebala otpjevati Severina, a koju pak Haris Džinović? Jedan od najljepših vokala na regionalnoj glazbenoj sceni našoj Anji Beneti za In magazin otkrio je i koji se poznati glas krije u megahitu kraljice estrade.

Što se dogodi kad vrijeme kreativno provedu Alka Vuica i Amir Kazić Leo? Rodi se "Pola čovjeka" - nova pjesma jednog od najljepših vokala s ovih prostora.

"Alka i ja se znamo već jako, jako puno godina. U principu čak smo nešto i obiteljski vezani jer Alkina sestra Tamara je udana za bratića od moje supruge, tako da evo sto godina smo i s te strane vezani...", otkrio je Amir Kazić Leo. 

''Pola čovjeka'' ljubavna je balada sa sretnim završetkom. Pravu ljubav, dobro zna i Leo, ne mogu narušiti svađe i razmirice koje su ponekad neizbježne u svakom odnosu.

"U braku, treba biti popustljiv. Bolje popustim, pa sam miran, onda me glava ne boli.", kaže. 

Osim ispod svojih, Leo je ostavio autorski pečat i ispod mnogih pjesama poznatih glazbenih imena. Haris Džinović, Neda Ukraden, Mate Bulić, Zlatko Pejaković tek su dio zvijezda kojima je Leo napisao pjesmu. Sigurno niste znali da je jedan od njegovih najvećih hitova trebala otpjevati Severina.

"Pjesma ''Sram te bilo''. Severina je tada bila na turneji u Australiji , davno je to bilo, to se nekako odužilo, i dobio sam poziv za Međunarodni festival u Podgorici i onda se moj prijatelj Moby Dick sjetio, da sam ja ti ja bi uzeo ovu pjesmu, tako da je pjesma ''Sram te bilo'' završila u mom repertoaru'', otkrio je. 

Dobro je poznato da je veliki trag u Leovoj karijeri ostavio duet sa Severinom "Kreni", no malo tko zna da je svoj glas pustio i u Severininom hitu "Ajde, ajde , zlato moje".

Sjećate se djela pjesme - O hasta el cielo, yo te quiero, yo te quiero...?

''Taj famozni dio, reći ću otvoreno koji još nitko nije otpjevao kako treba na svim njezinim koncertima. To odgovorno tvrdim'', zaključio je. 

Odgovorno tvrdi i da su Fayo, Branimir Mihaljević i Denis Dumančić zaslužni što njegov veliki hit nije završio u rukama Harisa Džinovića.

"Odsviram pjesmu ''Ako varaš'' i oni su svi u glas rekli neee, ti si lud, ostavi to sebi ..."

Leo je pjesmu napisao i supruzi Bibi, no ona je ipak samo za njezine uši. Priznaje da je veliki romatičar, a kad pogriješi spreman je i na velika iskupljenja.

''Dobijem datum da igramo humanitarnu utakmicu. Točno 29. travnja kad je rođendan moje supruge... Kupio sam neku prstenčugu, donio doma, kažem, idem na Poljud a ti radi što hoćeš, ubi me, šta god, poslije toga ću ti biti ponizan bar godinu dana ...", prisjetio se. 

Nadamo se samo da godišnjica braka nije 28.8. kad Humane zvijezde Hrvatske u Županji slave 20. godišnjicu koju Leo ni pod koju cijenu neće propustiti.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Beril Pozam - 6 In Magazin: Beril Pozam - 5 In Magazin: Beril Pozam - 4 In Magazin: Beril Pozam - 3 +14 In Magazin: Beril Pozam - 2 inMagazin Zvijezda ''Zlatnog kaveza'' otkrila nam je tajne serije koja je pravi hit u Hrvatskoj: ''Ponekad radimo u teškim uvjetima, ponekad je jako hektično, ali...''

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Stevanić i Branislav Stojanović Marija Stevanić - 4 Marija Stevanić - 2 Marija Stevanić - 3 +3 Marija Stevanić Celebrity Iznenada preminula mlada srpska glumica, neutješni suprug uputio joj riječi koje tjeraju suze na oči: "Ovaj put nisam stigao na vrijeme"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene