Nova sezona

Modne piste spremne za domaće dizajnere: Otkrivamo sve o kampanji Bipa Fashion.hr-a

Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Fashion sow BIPA (foto: IN Magazin) - 4 Bipa Fashion.hr (Foto: PR) Modna revija na BIPA FASHION.HR-u (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Modna revija na BIPA FASHION.HR-u (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a (Foto: Dnevnik.hr) +2 Modna revija na BIPA FASHION.HR-u (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Vrijeme je za modne minute. Najiščekivaniji događaj sezone, za sve ljubitelje hrvatskog dizajna, uskoro otvara svoja vrata. BIPA FASHION.HR obilježava 29- u sezonu i sprema novi modni spektakl. Vodimo vas iza kulisa njihove kampanje.

Nakon što smo kalendarski zakoračili u jesen, vrijeme je da je i modno obilježimo. Zato nas tek mjesec dana dijeli od najiščekivanijeg modnog događanja, 29-te sezone BIPA FASHION.HR-a.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik (Foto: PR) Ususret BIPA Fashion.HR Tri lica Elle Dvornik u novim kreacijama omiljenog dizajnera: Što nam donosi kolekcija jesen/zima?

''Ja osobno sa strahopoštovanjem tu brojku izgovaram jer sezone prolaze a ponekad čovjek nije ni svjestan svega što se krije iza svake sezone i onda kad vidimo da smo došli skoro do brojke 30 zaista izaziva i u meni i mom timu ponos i čuđenje koliko to dugo traje'', otkrio nam je Vinko Filipić, direktor i osnivač FASHION.HR-a. 

Razloga za divljenje ovoj brojci doista je napretek kada pogledamo unatrag tih 29 sezona i gotovo 600 kolekcija predstavljenih na domaćoj pisti te više od 15 000 medijskih objava. Brojke i dugovječnost govore za sebe.

''Od komercijalnih dizajnera, avangardnih, mladih koji su stasali na FHR, od fashion hr industrije, projekta kojim smo pokušali spojiti industriju s eminentnim hrvatskim modnim dizajnerima sve su to bili pokušaji kako da hrvatsku modnu scenu učinimo punokrvnom i konkurentnom'', dodao je Vinko. 

I u tome su uspjeli. Zato i ovu 29-u sezonu ugošćuju imena poput Roberta Severa, Ivice Skoke, Zorana Aragovića, Twinsa, Varteksa, koji premijerno predstavlja novu kolekciju s potpisom poznate dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović. A prvi put ugostit će i dvojac Les Emaux. A kao uvod u bogatu modnu jesen, provjerena ekipa Katice Topčić, Saše Jokovića te Franje Matkovića ujedinila je svoje talente u novoj kampanji.

''Išli smo na jedan minimalistički stajling isto tako i kosu. Radimo nekakve reljefe, geometrijom pratimo oblik kose koji prati oblik tijela, isto tako se uklapa u oblik odjeće tako da je sve zajedno nepretenciozno, jednostavno'', priča nam Katica Topčić, vlasnica frizerskog salona. 

I fotograf Franjo Matković nam je otkrio neke planove. 

''Ideja nekakva je da se dobije dojam da se sa modom može svašta, da se može igrati, da nemamo tu nekakvih ograničenja i zapravo da ne dajemo neku modnu priču toliko već više inspiraciju u vidu igranja s bojama i kompozicijama'', objasnio nam je. 

Zato se novim modnim trenucima ne vesele samo ljubitelji domaćeg dizajna, već i cijela ekipa zaslužna za vizuale i stajlinge koji svake godine pomiču granice.

''Meni najomiljeniji su bili kad smo radili sa zihericama koje smo uplitali u kosu, zatim montaže razne za kosu gdje prije toga nešto peglam, pa ušivam, ubacujem umetke, ali stvarno je bilo fenomenalnih kreacija koje nas čine jako sretnima'', kaže nam Katica Topčić. 
 

U punom kreativnom potencijalu modne scene moći ćete uživati od 21. do 26. listopada. Provjerena lokacija 29-og BIPA FASHION.HR-a još jednom je Zagrebački velesajam. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +5 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Celebrity Objavljena prva snimka šarmera Archieja: Najslađi član kraljevske obitelji pozirao za kamere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene