''san mi je...''

Modna kameleonka Ariana Kopljar nakon stranih osvaja i domaće piste: ''Ja sam više za ostati u Hrvatskoj, ali ako netko pozove, zašto ne otići negdje''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ariana Kopljar - 1 In Magazin: Ariana Kopljar - 2 In Magazin: Ariana Kopljar - 3 In Magazin: Modna revija Luka Grubišić In Magazin: Modna revija Luka Grubišić - 2 In Magazin: Modna revija Luka Grubišić - 3 In Magazin: Modna revija Luka Grubišić - 4 In Magazin: Modna revija Luka Grubišić - 5 +0 Saša Kopljar sa suprugom Renatom i kćeri Arijanom Galerija

Dizajner poznat po ljubavi prema kuhanju, kuhaču je ovog puta zamijenio škarama i pokazao da kreativnost ne poznaje granice. Njegove modele zaludila je disko groznica, a na pisti je kći našeg poznatog TV voditelja pokazala da je prava modna kameleonka. Sve možete pogledati u prilogu In magazina!

Na reviji dizajnera Luke Grubišića okupilo se stilski šareno društvance. Ipak, zajedničko im je bilo to što su, uslijed neuobičajeno visokih temperatura, svi stigli u kratkim rukavima.

Unatoč rokerima u prvim redovima, kolekcija Luke Grubišića bila je inspirirana diskom. Sve je bilo tu, od kaciga pretvorenih u disco kugle do šljokica i perja.

''On koristi 206 posto svilu koja je jedna od najljepših na svijetu. Kvalitetan rad dizajnera prepoznajemo po konstrukciji, po radu, po čistoći, po tom rezu, pogledajte, kao da je sve nastalo iz jednog komada, a ne kao da je spajano'', komentirao je model Josip Tešija. 

''Kad vidiš neke komade odjeće s njegovim potpisom, znaš daje to Luka, i sam se trudim biti takav dizajner, tako da ako moram jednu stvar o njemu reći koja mi se sviđa, to je da je dosljedan svojoj estetici'', govori dizajner Zoran Aragović. 

''Do sada je kroz našu modnu platformu prošlo oko 30-ak dizajnera, u posljednja tri dana imali smo šest dizajnera, oko 160 modela, 200-tinjak frizera, vizažista i kompletnog osoblja i tima'', objasnila je Antonella Ušić Gotovac, kreativna direktorica Ateliera. 

Nakon što smo je u tri modne večeri gledali u izdanjima od sexy zavodnice do sofisticirane disco dame, Ariana Kopljar, kći poznatog TV voditelja, pokazala je da je prava modna kameleonka.

''Ja sam pauzirala dosta s manekenstvom jer sam htjela završiti tri godine fakulteta, ali sada sam se vratila na fakultet, imam još dvije godine i želim to uskladiti s manekenstvom, koliko mogu. Ekonomiju i digitalni marketing studiram'', ispričala je Ariana Kopljar. 

Iako je nosila revije vodećih svjetskih dizajnera, zasad su joj planovi vezani uz Hrvatsku.

''Ja sam više za ostati u Hrvatskoj, ali ako netko pozove, može, zašto ne otići negdje'', govori Ariana.

Koja joj je revija san?

''Uvijek sam htjela nositi za Versace. svaka odjevna kombinacija koju su pokazali to mi je wowi san jednog dana'', otkrila je.  

Svestranošću u odabiru materijala i boja, Luka Grubišić uspijeva stvoriti kreacije koje nas podsjećaju da je moda umjetnost. Savršenstvo leži u detaljima, a Luka to doista razumije.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Charles Pearce i Ella Dovrnik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce +24 Ella Dvornik i Charles Pearce - 3 Celebrity Charles Pearce tuži Ellu Dvornik, spore se oko nečega što im je prije dvije godine bila ogromna radost!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 4 Joško Čagalj Jole - 3 Jelena Rozga, Jole Joško Čagalj Jole - 3 +17 Joško Čagalj Jole Celebrity Jole se na društvenim mrežama pohvalio svojom kćeri koja je zbilja prava ljepotica, imao je i povod: ''Moja princeza''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene