Nove životne odluke ima

Mladen Grdović još se ne miri s gubitkom brata i svog Stakija, teški dani su iza njega: "Uhvatim telefon da ću ga zvat"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Mladen Grdović - 1 In Magazin: Mladen Grdović - 2 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 4 In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin: Mladen Grdović - 6 +0 Mladen Grdović i Jasmin Stavros Galerija

Dugoočekivan koncert Mladena Grdovića napokon je održan u Osijeku, na radost brojnih obožavatelja. Dobro raspoloženje nije pokvarila ni kiša, a najveći hitovi pjevali su se do dugo u noć. Zašto se vratio sportu te što za njega znači hrvatska nogometna reprezentacija, saznala je Darija Walter za IN magazin.

Kiša je očito bila suđena na koncertu Mladena Grdovića. Iako su se datumi održavanja koncerta zbog lošeg vremena mijenjali čak četiri puta, na kraju su se organizatori ipak pomirili s nepredvidivim okolnostima. Unatoč tomu, Mladen Grdović napravio je glazbeni spektakl za pamćenje. Dodatan povod slavlju svakako je bila pobjeda Hrvatske nad Nizozemskom u Ligi nacija.

"“To je Hrvatska, tko nije za hrvatsku reprezentaciju nije za nikoga", smatra Mladen.

Ljubav prema nogometu osobito prema Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji ne može se opisati. Zbog nje je bodrio naše Vatrene u Rusiji i Katru, a u dobrim je odnosima s većinom naših reprezentativaca.

"Pa naježiš se, puno puta sam pjevao na stadionima kad je igrao Brazil i Hrvatska, prijateljske utakmice. Puno sam pjevao na Hajduka s kim god je igrao, puno put sam pjevao i vani", rekao je Mladen.

Sjećanja na prošlogodišnje Svjetsko prvenstvo još su uvijek živa. Iako se kultura navijanja pomalo razlikuje od našeg, prvenstvo mu je ostalo u lijepoj uspomeni.

"Nema tamo kao u Europi i kao i kod nas u Dalmaciji, Zagrebu, Splitu, Zadru. Ovi mladi divljaju, ali što ćeš i ja sam divljao u mladim danima”, priznao je.

Osim nogometa kojeg prati od kad zna za sebe, sport je Mladenu Grdoviću itekako u krvi. U svojim mlađim danima okušao se u mnogim sportovima, a u nekima je ostvario zapažene rezultate.

"Bio sam profesionalni kormilar braće Bajlo preko 20 zlatnih medalja. Prvaci Europe, tri puta prvaci one države. Trenirao sam gimnastiku, trenira sam boks, karate", pohvalio se Mladen.

Nedavni odlazak Jasmina Stavrosa, emotivno je pogodio Grdovića kao i bratova smrt koji je bio njegova desna ruka. Iako i dalje ne može vjerovati da ga nema, svjestan je da mora nastaviti dalje.

"Ne možeš vjerovat, moj brat je umro prije dvije godine i dan danas kao da je živ. Ono kad je neka utakmica uhvatim telefon da ću ga zvat. To znači isto tako za Stakija", otkrio je.

Teški dani zadarskog slavuja očito su iza njega, a pred njim je po svemu sudeći radno ljeto. Koncerti na obali već su dogovoreni, a okrenuo se i zdravom načinu života.

"Pa izdržim dok ne padnem, ne padnem kad bevandu popijem. Ne pijem više ni bevandu. Gotov, sve na sport sad bacam kao nekad”, otkrio je Mladen.

Mladen Grdović će krajem studenog obilježiti 45 godina glazbene karijere u kojoj je iznjedrio brojne hitove. Da ga publika i dalje neizmjerno voli svjedoči i činjenica kako ni loše vrijeme ne može pokvariti njegov koncert. Nadamo se samo kako se zbog kiše nitko nije prehladio te da će uskoro ponovno održati koncert u Slavoniji koju toliko voli.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene