što je novo?

Pogledajte kako izgleda vjenčanje u Las Vegasu na hrvatski način te kakvi su trendovi u ovoj industriji!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje - 5 Vjenčanje - 6 Vjenčanje - 7 Vjenčanje - 4 Vjenčanje - 3 Vjenčanje - 2 +0 Vjenčanje - 1 Galerija

Najljepši dan u životu - rečenica je to kojom se najčešće opisuje dan vjenčanja. Osim tradicionalnih, parovima su sve zanimljivija mala vjenčanja, ali i ona tematska. Kako izgleda vjenčanje u Las Vegasu na hrvatski način te kakvi su trendovi u ovoj industriji, u prilogu In magazina donosi Dijana Kardum.

Prijeći tisuće kilometara, kako bi se vjenčali u Las Vegasu, mladencima više nije potrebno. Upravo ovim pustinjskim gradom nadahnuta su popularna tematska vjenčanja.

''Svjetski trendovi su nam to nekako nametnuli, a mi smo to u Hrvatskoj ostvarili. Poanta priče je bila ovdje da Las Vegas ovdje samo da ćete nešto dobiti, nego da ćete i nešto izgubit što našim mladencima vjerojatno je dobitak. U Las Vegasu je sve na brzinu i sve je iznenada, dakle ni ne snađete se, već ste potpisali bračni zavjet, tako je i ovdje u ovom dijelu smo zamislili da Elvis zapravo, drži glavnu priču tokom vjenčanja i taj entertainement oko svadbene svečanosti je kratak i sladak'', kaže Ivana Škrlec. 

Kad je tema Las Vegas, onda je i darivanje malo drugačije. Tako je zamišljeno da gosti svoj poklon ostave za stolom za rulet.

''Upravo je u tome poanta, da to nije novitet na vjenčanjima da to nije klasično darivanje putem koverti, svakako možete izgubiti nešto na pokeru, ali vjerujem da će mladenci s time biti zadovoljni'', dodala je Ivana Šrklec. 

Tematsko ili tradicionalno vjenčanje - ono što svaki par želi je apsolutna čarolija. A tu svoje prste onda umiješaju organizatori vjenčanja, cvjećari, ali i cijela vojska ljudi, koji ove godine najavljuju i nove trendove.

''Iz trenda izlazi polako bijelo i zelene varijante, tako da se vraćamo na nekakve boje, na malo živosti u svemu tome. Ali opet kao što sam rekao, treba paziti na sami interijer i boje nekad ne idu'', dodao je Marko Polak. 

Iako su lokacija i cvijeće važni, ako se pita mladenku, najvažnija je vjenčanica.

''Ovisno kako kod koga. Nekakav profil mojih klijenata je mali pomak, minimalizam, praktičnost, dakle ne žele teške haljine, ne žele šljokice. To je nekakav moj profil. Meni generalno ništ nije neobično. Jesam, imao sam i crne vjenčanice i zelene vjenčanice i hlača je tu bilo, kombinezona'', dodao je Zoran Mrvoš. 

Muškarci su još uvijek vjerni klasici, no i oni se lagano opuštaju.

Pa pomalo izlaze ti tamni tonovi, tamno plava - dolaze više pastelni tonovi, bež nijanse i u zadnje vrijeme jako puno zelenih tonova.
Jeste li kad imali neki neobičan zahtjev što se tiče boje?
Npr. hoću cijelo zeleno. Svakodnevno nam se dese neke situacije. Danas smo imali klijenta koji želi ful rozo odijelo, ljubičasto.
Događa se sve više i mi uživao u tome'', kaže Damir Matešković. 

Tradicija je još uvijek postojana, no u modernom ruhu. Tako ćete među kolačima sada rjeđe pronaći breskvice i mađarice, a više neke francuske delicije. I kod torte je slična priča.

Svaki par sada se trudi ponuditi i neki drugačiji sadržaj.

Ovogodišnji sajam vjenčanja imao je humanitarnu notu pa je održana akcija za Udrugu Veliko srce malom srcu. Tom prilikom zapjevale su Sanja i Neda Parmać u pratnji brata Tomislava. A i ovaj trio ima iskustva s vjenčanjima.

''Svadbe su najbolje mjesto za tesanje muzičkog zanata. Ja imam sreću da odsviram samo u crkvi obred i odem kući.Rođak, za vas purgere bratić nas je pozvao da mu pjevamo ulaz na vjenčanje. Pozvao nas je da mu budemo glazba u crkvi i mi smo prvu pjesmu odradili skroz ok. A drugu pjesmu od smijeha nismo mogli pustit ton
Sanja je skoro pala, pričaju Sanja, Neda i Tomislav Parmać. 

Uz smijeh, ali i brojne anegdote, najvažnija želja mladenaca je da to zaista bude dan za pamćenje!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 5 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 1 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 3 +29 Maja Lena Lopatny Celebrity Kći Mije Begović preslatkim je videom otkrila spol prvog djeteta koje čeka sa samozatajnim partnerom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene