Novi projekt 'Jogurt'

Jedna djevojka otkrila javnosti Petrekovićevu nepoznatu stranu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Omiljeni muški natjecatelji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Mario Petreković i Baby Dooks predstavili su svoj novi projekt neobičnog naziva - Jogurt.

'Bakica' je naziv prvog singla s albuma Jogurta, projekta kojeg su Baby Dooks i Bizzo iz Bolesne braće te Mario Petreković osmislili još davno, ali zbog prezaposlenosti tek sada dovršili.

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Minea i Marija Kolb kao Dua Lipa, TLZP jedva dočekao! Goran Navojec nije propustio priliku za komentar koji je sve nasmijao: "Lipa nam je donijela puno radosti!"

Mario Petreković oduševio kao Alka Vuica u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

'Bit će koreografije, maske, klopica, sve, brancin, blitva, sve skupa.  Uglavnom jedan miks svega i svačega... Možemo reći da je funk, evo gospođa se slaže sa mnom. Poslušajte, mislim da djela govore više od riječi, glazba je zvonka radost. Scenogravče na tavče, kao što kaže kolega Petreković', kažu članovi.

Ekipa iz Jogurta se i ovom prilikom zamaskirala, a Marija Petrekovića nije bilo jednostavno pronaći među kolegicama. Gošće su se na snimanju spota odlično zabavile, a svoju ulogu su shvatile vrlo ozbiljno pa su pripremile i koreografiju.

 

Jedina djevojka u Jogurtu otkrila je i većini javnosti Petrekovićevu nepoznatu stranu. 'Mislim za hrvatsku scenu nema baš puno takvih ljudi, on je jedinstven i onda misle da je on u privatnom životu jako lud i totalno spaljen. On je zapravo vrlo profesionalan i dosta ozbiljan kada je posao u pitanju. On je samo jako talentiran za to što radi i to zna napraviti fenomenalno', kaže Jana Fabijanić.

Jogurt sprema i mnoga iznenađenja koja još ne žele otkriti. Pogledajte i u prilogu inMagazina što vas očekuje.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene