Stiže i novi album

Novi Indirin početak: Preselila u Bjelovar, dizajnira namještaj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Indira iz Colonie raspričala se o tome gdje je proslavila prvu godišnjicu braka s poduzetnikom i trenerom Miroslavom Levakom, o svojoj ljubavi prema dizajniranju namještaja i preseljenju u suprugov rodni Bjelovar.

Uskoro izlazi 12. studijski album Colonije, simboličnog naziva 'Feniks', najavljen singlom 'Tragovi' koji se vrtoglavom brzinom penje prema vrhovima top-ljestvica.

Pogledaj i ovo Grupa Colonia i Giuliano slušao je intuiciju Boris Đurđević o novom početku grupe Colonia: "Tu kartu sam odigrao dva puta u životu"

Colonia PREMIJERA - Pogledajte novi spot za pjesmu 'Tragovi'!

Iako su im mnogi predviđali da će plesati samo jedno ljeto, Colonia je jedan od najdugovječnijih bendova u Lijepoj našoj, koji s jednakim uspjehom opstaje na sceni gotovo dva desetljeća. 'Prekrasne godine jednog lijepog glazbenog braka. Evo, Boris i ja smo još uvijek mladi i poletni, imamo jako puno ideja i ne mislimo stati', kaže Indira koja je nedavno proslavila i prvu bračnu godišnjicu s poduzetnikom i trenerom Miroslavom Levakom.

 

Nedavno smo bili u Veroni i oduševila nas je svojom predivnom arhitekturom, romantičnim ugođajem na svakom koraku ❤... a večeras smo u Vodicama!!! #CMCfestival

Posted by Colonia on Saturday, June 13, 2015

'On je preuzeo logistiku benda i menadžer je, odličan menadžer, no imamo puno toga. Imamo koncesiju na bazene u Bjelovaru, pa onda radimo namještaj, ja inače to radim, pa radimo profesionalne sprave za vježbanje, tako da uz sve to zajedno funkcioniramo, zajedno stvaramo i nikad nam nije dosadno', kaže Indira koja se preselila u Bjelovar te ima poseban 'ispušni ventil' - dizajniranje namještaja. Cijelu priču o novim izazovima pogledajte u prilogu inMagazina. 

 

Mrvica mi ukrala mjesto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene