30 godina karijere

Kamere snimile neugodnjak s Mata Harijem: Našoj novinarki se unosio u lice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Razumijevajući uzbuđenje i nervozu koju svaki izvođač vjerojatno proživljava prije nastupa, reakcija pjevača s karijerom dugom 30 godina ipak nas je duboko razočarala.

Sa željom da gledateljima prenese djelić atmosfere sa zagrebačkog koncerta, sinoć je ekipa inMagazina stigla na intervju s pjevačem, unaprijed dogovoren s njegovim producentom. Razumijevajući uzbuđenje i nervozu koju svaki izvođač vjerojatno proživljava prije nastupa, reakcija pjevača s karijerom dugom 30 godina ipak ih je duboko razočarala. Evo kako ih je dočekao Hari Varešanović.

Pogledaj i ovo showbuzz 30 godina karijere 'Nikad se nisam drogirao, što je čudno za glazbenika'

'Vama svejedno, vama čiju miju, ne mogu s ovoga na binu, moram neke pripreme, vidi dobro, nije dobro jeb...', bio je neugodan Hari. Vidno uzrujani pjevač unosio nam se u lice, tražeći da što prije dovršimo posao, kao da smo ondje samo radi sebe. Novinarski posao, pa i u showbizz redakcijama, katkad je uistinu težak: 'Meni je ovo važno, vama je ovo svaki dan, jel razumijete, ne razumijete?'

Džentlmenski ju dočekao u parku, a onda su krenule suze!

Nastaviti razgovor nije bilo nimalo ugodno. No ostatak svojeg posla, unatoč svemu, ekipa inMagazina odradila je profesionalno, iako se može primijetiti da je Hari na pitanja o svojoj karijeri odgovarao prilično bezvoljno.

'Poslije 4 tisuće koncerata napravio sam koncert za moju dušu! Nije za publiku tako da i mene ganu neke pjesme, a dio koncerta će biti će pjesme koje su mene znale ganut', rekao je pjevač bahatim tonom. Upitan o radu na novom albumu reako je: 'Ništa! Imam 15 verzija pjesama, pišem brišem pišem brišem, jesen, nova godina imam ja dosta pjesama ako Bog da bit će nešto ali nisam siguran...'

'Nikad se nisam drogirao, što je čudno za glazbenika'

Neugodnost s Harijem Varešenovićem nije izoliran slučaj, no priče iz zakulisja novinari počesto prešute, uglavnom zbog poštovanja prema nečijoj karijeri. Prije nešto manje od godinu dana, ničim izazvan, na našu se novinarku verbalno obrušio i Momčilo Bajagić Bajaga. Čini se da nas pojedine zvijezde katkad doživljavaju kao naporne obožavatelje, a ne kao profesionalce koji su došli odraditi novinarski zadatak. Na sreću, većina javnih osoba ipak dobro razumije da su naše profesije usko vezane i da se međusobno trebamo. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene