Ovo se ne propušta

Pop-rock romantičari spremaju pravu poslasticu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na sceni su već 15 godina, imali su brojne nastupe, a sada pripremaju jedan poseban. Grupa Buđenje ili pop-rock romantičari, kako im tepaju mediji, zapjevat će u kazalištu. Na svojem će nastupu ugostiti i neka poznata imena.

Na scenu Kazališta Kerempuh prvog dana proljeća umjesto glumaca stupit će glazbenici. Grupa Buđenje pripremila je pravu glazbenu poslasticu. 'Ustvari na prvi dan proljeća poziva sve svoje prijatelje, kako u publici tako i na pozornici na jednu emocionalnu predstavu koju smo pripremili u kazalištu jer u kazalištu se događaju predstave', rekao je Darko Bakić.

Pogledaj i ovo Ivana Čuljak - 1 Nije razmišljala o opasnostima Naša poznata slastičarka trči polumaratone, radi slastice, ali i obožava putovanja: "Ja sam im rekla da idem, ali su mislili da se šalim!"

Intenzivne pripreme traju već nekoliko tjedana, glazbene prije svega, no nisu zanemarili ni styling. 'Ne možemo se pohvalit unatrag nekoliko godina ali evo kroz zadnju godinu dvije počeli smo jako vodit računa o odijevanju, svatko u benu se pronašao u nekakvom svom modnom izričaju iako to nekad zna bit kaotično', rekao je Igor Ivanović.

Zarazne melodije i ljubavni stihovi već su osvojili mnoga srca, a njihova nova pjesma ''Zajedno'' strelovite se uspinje top ljestvicama. Za buđenje grupe Buđenje zaslužan je Marijan Brkić iz Parnog Valjka koji je dečkima bio, kako u šali kažu, i prvi investitor. Upravo će on biti i jedan od gostiju na koncertu. A kako ova takozvana ''firma'' zvuči - možete čuti već u ponedjeljak u Kerempuhu.

Više o ovom zanimljivom projektu doznajte u prilogu IN magazina.




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene