Ne pokušavajte kod kuće

BATMANE možeš u mirovinu tu je Dario Zvornik - ovo morate vidjeti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njega možete vidjeti kako visi naglavačke s mosta. Dario Zvornik svakodnevno prkosi gravitaciji te posjeduje vještine zbog kojih nema muške konkurencije u Hrvatskoj.

Jedan zagrebački most. I ne baš uobičajeni šetač. Svojim tijelom poput gume i akrobacijama, Dario Zvornik ne može proći neprimjećeno. Visjeti naglavačke postalo mu je svakodnevica, a ovim zračnim vratolomijama, kaže, privlači ga ono nešto iznutra.

Pogledaj i ovo Marina Tomašević - 1 "I to je neki uvjet" Marina Tomašević o zakulisnim igrama na estradi: "Postoji neka cijena koju ja nisam bila spremna platiti..."

'Počelo je još prije 20 godina kad sam krenuo sa gimnastikom, nakon toga sam sebi pokušavao postavit novi cilj, nešto teže. Vidio sam ovo u cirkusu, nabavio gurtne preko interneta', otkrio je Dario.

Zahvaljujući svojim sposobnostima ovaj je akrobat već bio dio brojnih cirkuskih predstava. U Hrvatskoj, kaže, nema mušku konkurenciju jer se tzv. aerial straps-ima, zračnim akrobacijama na vrpci nitko ne bavi. Ulica mu je omiljeno mjesto za trening jer vježba na svježem zraku, može potamnjeti na suncu, ojačati imunitet zimi, a tu je i dobro društvo.

Street workout Dariju je priskrbio naziv ''Ulični heroj''. U vježbama, kaže, najviše pate zglobovi. No nema onog što masaža i malo odmora ne mogu izliječiti. Iako još nije bio ni na jednom većem natjecanju, barem u ovoj disciplini, to nikako ne znači da uskoro neće. Dario planira i dalje razvijati svoje vještine, trenutačno radi s inozemnim trenerima, a svojim zračnim akrobacijama planira osvojiti cijelu Europu.

kako sve to izgleda pogledajte u prilogu IN magazina.

 




 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene