black magic noć

Borna Kotromanić nadmašila samu sebe: Ma je li to ona na reviju Roberta Severa došla u donjem rublju?

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Revija Roberta Severa - 3 Revija Roberta Severa - 6 Revija Roberta Severa - 2 Revija Roberta Severa - 1 Revija Roberta Severa - 5 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Poznati na špici: Borna Kotromanić +16 Poznati na špici: Borna Kotromanić Galerija

Uz prve dane proljeća s bogatim teksturama i raskošnim kreacijama savršeno se uklopila nova kolekcija Roberta Severa. Uz dress code "crna čarolija", zvijezde su se pokazale u mističnom izdanju, a jedna je malo što prepustila mašti. Detalje otkriva Ana Vela za In magazin.

Promiješate li dizajnerski potpis Roberta Severa s barokom, dobit ćete modni koktel Severocco. Spoj je, naravno, prava modna eksplozija.

''S jako puno šivanja, štepanja, preštepavanja, doštepavanja, vezenja, izvezivanja, tako da smo htjeli spojiti taj jedan etno moment koji nije zapravo poentiran nijednom zemljom i nijednim posebnim područjem, ali naravno u kombinaciji s raskošnim ženstvenim, gotovo baroknim i viktorijanskim kreacijama'', objasnio je Robert Sever. 

''Koliko god nisam opterećena modom, ne mogu reći da pratim trendove, ali esteta sam, volim lijepe stvari, a Severa ne propuštam, on mi je omiljeni, tako da se veselim vidjeti što je novo napravio'', kaže glumica Ana Uršula Najev. 

U prvim redovima se našla i naša bivša političarka Mirela Holy, koja jedinstvenim stilom osvaja modnu kritiku.

A kreativnost je dolazak na reviju iziskivao i od uzvanika. Dress code bio je 'crna čarolija', koju su neki interpretirali maksimalno.

''Hvala dragom Severu što je black jer kad nemaš pojma što ćeš obući, nešto crno dobro uvijek imaš'', zaključila je Ana Uršula Najev. 

Drugima je dress code poslužio kako bi minimalizam doveli do maksimuma. Kako to izgleda kad Borna Kotromanić odlučuje što će odjenuti na neki event i je li ovoga puta na reviju došla u donjem rublju?

''Nisam, nisam, ovo je korzet od Les Emaux hrvatskog brenda, baš za mene rađen i nosila sam ga nekada i prije u raznim kombinacijama uglavnom s crnim čarapama i onda to djeluje malo manje provokativno'', govori Borna. 

Reviju je zatvorio impresivni defile, jedan od najvećih koje smo vidjeli u Hrvatskoj, a druženje se nastavilo do dugo u noć.

Cijelu priču s revije pogledajte u prilogu In magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Camilla - 2 Kraljica Camilla - 1 Kraljica Camilla - 3 Kraljica Camilla - 4 +26 Kraljica Camilla - 5 Celebrity Kraljica Camilla oglasila se prvi put o stanju Kate Middleton i otkrila nove detalje kako se osjeća: "Znam da je ona..."

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ines Trocchia - 14 Ines Trocchia - 13 Ines Trocchia - 11 Ines Trocchia - 12 +10 Ines Trocchia - 10 Zanimljivosti Ljepotica iz našeg susjedstva našla se pod bizarnim optužbama zbog izgleda: "Meni je to potpuna ludost!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene