Stižu u Zadar

One su kraljice disco ere - Slavne sestre ne pomišljaju na mirovinu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Američke kraljice diskoere The Sledge sisters ovog će ljeta dobiti priliku istražiti Lijepu našu. Legendarne američke glazbenice nastupit će u Zadru gdje će i boraviti nekoliko dana, a domaću će publiku razveseliti svojim najvećim hitovima.

Bez hitova poput 'We Are Family' i 'Lost in Music' disko era ne bi bila ista. A za to su zaslužne Sledge sisters, a legendarne američke glazbenice ovog ljeta pjevat će i u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo showbuzz Plemenita odluka Zarada od hita "We Are Family" ići će u ruke Svjetske zdravstvene organizacije za borbu protiv koronavirusa

Četiri sestre iz Philadelphije, Debbie, Joni, Kathy i Kim Sledge kao bend su oformljene 1971. godine, a najveći uspjeh postižu albumom "We Are Family" iz 1979. Zaredali su se hitovi poput Frankie i He' s a great dancer koji su i danas dijelom svake proslave kada domaćini žele rasplesati goste.

Kako bi naše bake reagirale na hit pjesmu? Upravo ovako!

Nastupale su gotovo po cijelom svijetu, iza sebe imaju deset studijskih albuma, više od 100 nagrada te horde obožavatelja koji ih i danas slijede. Kathy i Kim u međuvremenu su napustile bend no Joni i Debbie na mirovinu ni ne pomišljaju, a sve ove godine na sceni ih drži strast.

S istom strašću nastupit će i u Zadru, a kako zvuče i izgledaju danas, možete provjeriti 28. srpnju u poznatom zadarskom klubu. Što su nam sve otkrile pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene