Uz klavirsku pratnju

"Zvonka radost sakralne glazbe" klasična glazba u izvedbi talentirane sopranistice Barbre Garić

Barbra Garić (Foto: Promo) Barbra Garić (Foto: Promo) Promo 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Barbra Garić (Foto: Promo) Galerija

Prvi koncert najavljen je već za ovu nedjelju, 5.5.2019. zaključno s posljednjim koncertom 2.6.2019.

Zagrepčani, ali i njegovi mnogobrojni turisti imaju jedinstvenu priliku tijekom ovog mjeseca pa sve do početka lipnja uživati u divni zvucima klasične glazbe u izvedbi talentirane sopranistice Barbre Garić uz klavirsku pratnju Maria Čopor.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Umjetnici su u ovom ciklusu izabrali djela vrhunskih klasičnih autora od kojih izdvajamo W.A.Mozarta, G.F.Handel, F.P.Schubert, J.S.Bach... a njihovu izvedbu svi zainteresirani moći će čuti na koncertima koji će se održati u Zagrebačkoj katedrali i u Sabornoj crkvi Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu.

Prvi koncert najavljen je već za ovu nedjelju, 5.5.2019. zaključno s posljednjim koncertom 2.6.2019.

Umjetnici nizom ovakvih koncerata obogaćuju kulturnu scenu grada Zagreba i ovakvim koncertima žele klasične autore približiti publici.

S obzirom na uspješne rezultate prethodnih godina, ove godine već je najavljen veliki broj posjetitelja koji su potvrdili svoj dolazak, a ono što posebno veseli je činjenica da je sve veći broj i mlađe publike.

Želja umjetnice Barbre Garić je i bila da klasiku približi što većem broju zainteresirane publike, ali i da se tako educira onu mlađu te im na taj način omogući i kroz izvedbu skladbi i kroz pričanje povijesti pojedinih dijela, ulazak u to kulturno bogatstvo klasične glazbe. Svi koncerti su besplatni, a upravo zbog navedenih razloga jer odgajanje novih generacije publike je najveće bogatstvo.

Kroz 40-tak minuta divnih melodija klasičnih autora posjetitelji se mogu posvetiti sebi, jer klasična glazba ispunjava srce ljubavlju.

Sopranistica Barbra Garić uz pratnju Maria Čopor na klaviru održava koncerte klasične glazbe u divnim crkvama duž Lijepe naše.

Ovakvim besplatnim koncertima grad Zagreb svojim građanima “stavlja” osmjeh na lice. Sa sigurnošću bi se moglo zaključiti da se zagrebačkoj publici sviđaju koncerti klasičnih majstora u izvedbi Garić i Čopor i zato ove godine možete uživati u novom ciklusu sakralne glazbe.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene