U svega pet dana!

Zdravko Čolić rasprodao Arenu Varaždin pa najavio i drugi koncert, bit će to Dan žena za pamćenje!

Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 1 Dario Horvat 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 11 Zdravko Čolić - 10 Zdravko Čolić - 9 Zdravko Čolić - 8 Zdravko Čolić - 7 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 4 Zdravko Čolić - 3 +1 Zdravko Čolić - 2 Galerija

Najavljeni koncert za 8. ožujak rasprodan je u svega pet dana, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije - 9. ožujka

Svega pet dana od najavljenog koncerta Zdravka Čolića povodom Dana žena u Varaždinu, bilo je dovoljno da Varaždinke, ali i njihove pratnje za tu večer, kao i brojni gosti iz drugih gradova, pokažu s kolikim nestrpljenjem očekuju Čolićev povratak u varaždinsku Arenu, nakon više od četiri godine. Naime, najavljeni koncert za 8. ožujak je rasprodan, a zbog velikog interesa publike, još jedan koncert najavljen je i za dan poslije - 9. ožujka.

Povratak ovog glazbenog velikana u barokni grad ovaj je put dodatno uveličan i posebnom prigodom. Naime, miljenik cijele regije i svih generacija, a posebno žena, baš na njihov praznik zapjevat će neke od najljepših ljubavnih pjesama s ovih prostora, poput 'Ti si mi u krvi', 'Kao moja mati', 'Jedina', 'Noć mi te duguje', 'Moja draga', 'Jedna zima sa Kristinom', 'Krasiva', 'Ti možeš sve,' ali i mnoge druge, svojevrsne ''ode ženama''.

Od početka karijere, Čolić je poznat kao veliki poštovatelj žena, majki, baki, supruga i kćeri, kako na sceni i kroz pjesme, tako i u privatnom životu, što ga je odavno dovelo do titule najvećeg džentlmena među glazbenicima u regiji. Kada se to spoji s nenadmašnim vokalom i nepresušnom energijom na sceni, neodoljivim šarmom te bezvremenskim hitovima, jasno je zašto ga se smatra glazbenim fenomenom ovih prostora i već pola stoljeća jednim od najvećih imena regionalne glazbene scene.

Zbog svega, ne čudi kako je baš Varaždin ovogodišnji 'place to be' po pitanju Dana žena, a svi oni koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi koncert, ulaznice za drugi koncert mogu pronaći putem sustava Eventim.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholle Tom - 1 Nicholle Tom - 5 Nicholle Tom - 3 Nicholle Tom - 7 +7 Nicholle Tom - 6 Nekad i sad Pamtimo je kao uštogljenu mladu bogatašicu iz kultne serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 +27 Fani Stipković i Fernando Hierro - 2 Celebrity Fani Stipković jedva se dočekala vratiti svojoj omiljenoj aktivnosti, mnogi joj se dive jer se na to odlučila samo tri mjeseca nakon poroda!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene