Pogledajte video!

'Zajedno smo najbolji': Pogledajte spot za novi singl Pamele Ramljak!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica udružila je snage s cijenjenim redateljem Darkom Drinovcem i snimila spot za svoj novi ljetni singl!

Mmarljivi rad mlade i talentirane Pamele Ramljak donosi nam nove plodove. Prošloga vikenda Pamela je završila snimanje spota za svoj novi singl „Zajedno smo najbolji“. Ova pjesma inspirirana iskrenom ljubavlju Pamelin je četvrti singl u njezinoj samostalnoj karijeri, te ujedno i najava za album koji će izaći u studenom.



Tekst i glazbu pjesme „Zajedno smo najbolji“ potpisuje sama Pamela, dok je za aranžman zadužen Ante Pecotić. Dio aranžmana potpisuje Ante Gelo, koji je također odsvirao i gitaru za ovaj novi Pamelin singl. Pjesma je pozitivna ljubavna, vrlo vesela i plesna. Ova pjesma ima posebno značenje za Pamelu jer ju je napisala za svog zaručnika Mladena, koji se čak u jednoj trenutku pojavljuje u spotu.

>> Pamela Ramljak snimila novi spot za pjesmu 'Zajedno smo najbolji'


Spot je dva dana sniman u Novi resortu u Novom Vinodolskom pod redateljskom palicom Darka Drinovca. Snimanje koje je popratilo izvrsna atmosfera savršeno se uklopilo u veseli plesni ritam same pjesme koji će zasigurno obilježiti vruće noći ovog ljeta. Za potrebe snimanja spota Pamela je hrabro podnijela vremenske neprilike i usprkos kiši i vjetru profesionalno odradila svaku scenu. Styling koji je znatno obilježio sam video spot odradio je poznati stilist Ivan Friščić, a kreacije u kojima se Pamela pojavljuje potpisuju velika hrvatska dizajnerska imena Aleksandar Žarevac, Ivan Alduk, Linea Exclusive i Aleksandra Dojčinović. Za čak 4 promijene frizura bio je zadužen mladi i talentirani Zvonimir Franić, vlasnik Salona F, čije je Pamela zaštitno lice. Make up potpisuje Kristina Hošnjak.

„Proveli smo dva dana u Novi resortu i stvarno je bio veliki gušt snimati. Obožavam raditi s Darkom jer je to jedna posebna energija, sve je nekako lagano, opušteno, a na kraju se dobije vrhunska priča. Spot i pjesma su mi posebno dragi, jer sam pjesmu napisala za svog zaručnika Mladena, koji se u jednom momentu čak i pojavljuje u spotu. Ovo je prava ljetna ljubavna pjesma, a nakon ljeta slijedi još jedan singl a onda i moj prvi album, čemu se jako veselim.“ Izjavila je Pamela Ramljak povodom premijere spota.

Pamela već naveliko priprema svoj prvi autorski album čiji izlazak se očekuje u studenom. Nakon prelijepe balade „Ti me ne voliš“, Pamelinog prvog singla, te brzih i veselih pjesama „Mamin sin“ i „Kad tad“, pjesma „Zajedno smo najbolji“ četvrti je Pamelin singl u njenoj samostalnoj karijeri.
  Pogledaj i ovo Feminnem - 1 Kao djevojčice! Dugo su pauzirale karijeru, onda su se ponovno spojile i postale pravi hit, a ove fotografije dokaz su da nikad nisu izgledale bolje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene