Pogledajte galeriju

Spektakularan nastup PlayOne u klubu Santos na Rabu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još jedna nezaboravna noć s turneje PlayOnea (Darko Juranović "D`Knock" i DJ Fresh Jay), koji osvajaju publiku, ne samo singlovima i suradnjama sa svjetskim zvijedama, već i svojim spektakularnim koncertima u prepunim klubovima, te tako iz dana u dan potvrđuju status megapopularnog producentskog dvojca.

I subotnjim nastupom u Santos Beach Clubu, PlayOne je u potpunosti oduševio publiku. Bilo je impresivno vidjeti DJ Fresh Jaya, D'Knocka i njihove goste, kongistu Igora Štimca (Mr. Iggs), atraktivne plesačice iz First Entertainmenta i više nego raspoloženog resident DJ-a ChiWeja, kako zabavljaju publiku na plesnom podiju do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo showbuzz The Ghost Of Love Ekskluzivno poslušajte PlayOneov remix novog singla grupe Simply Red!

PlayOne je svojim prepoznatljivim zvukom vrhunskog housea i elektronike u kombinaciji s funk, soul, drum and bass, dubstep i hip hop elementima napravio pravu euforiju na prepunom plesnom podiju Santosa.

POGLEDAJTE GALERIJU SLIKA by Marko Pavlić/Digital Pixel.

Santos je ovim nastupom najavio nastavak klupske sezone, u kojoj najavljuju brojna gostovanja i iznenađenja. Kroz nekoliko dana bit će gotov i ekskluzivni video s ovog nastupa u produkciji Studija 25, a kadrovi iz Santosa i ostalih klubova PlayOneove ljetne turneje bit će uvršteni u video spot PlayOneovog novog singla. PlayOneova turneja je punom zamahu, te ih očekuju brojni nastupi diljem regije, a i šire.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene