"Vjerujem u Boga"

Severina objavila veliku novost i raspametila obožavatelje: "Dalmatinka koja je prošla sve sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi"

Severina - 3 Severina - 3 Matea Smolčić Senčar 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 6 Severina - 7 Severina - 8 Severina - 9 Severina - 10 Severina - 11 +2 Severina - 12 Galerija

Severina je na svojem profilu na Instagramu najavila novu pjesmu "Vjerujem u Boga", čija je premijera u četvrtak, 8. prosinca, točno u podne.

Rezultat umjetničkog doživljaja Severininih životnih izazova i iskustava dvojice umjetnika novi je singl nazvan "Vjerujem u Boga", koji autorski potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer, te Dino Merlin, autor stihova. Darko Drinovac potpisuje režiju za spot, koji izlazi na YouTubeu u četvrtak, 8. prosinca, točno u podne, istovremeno s objavom pjesme na svim ostalim Severininim digitalnim platformama.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog je brenda Coperni, čiji su osnivači i dizajneri na Tjednu mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Bodi i duga crna haljina bez naramenica iz spota dizajn su Matije Vujice.

Severini je podaren talent za izražavanje u više umjetnosti. Kako na glazbenoj sceni, jednako se uspješno dokazala i na kazališnoj i filmskoj sceni, ali zadnji umjetnički odabir uvijek je glazba, koja, zapravo, i utjelovljuje sve te segmente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

U glazbi se poigrava stilovima i stihovima, od veselih popularnih nota preko dalmatinske tuge i emocije do brzog diskoritma. Pjesme su joj pisali i skladali najznačajniji pjesnici i glazbenici Hrvatske i regije. Sama je napisala stihove pjesama koje su među najdražima njezinim fanovima, poput "Prijateljice", "Pogled ispod obrva" i "Ostavljena".

Njezin privatni život, htjela - ne htjela, izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka koja je prošla sve sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome, stoput kad je slome i rastave na atome.

To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi "Vjerujem u Boga", a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 +26 Rita Ora - 5 Celebrity Pojavila se prekrivena samo prozirnom mrežom i bez jednog odjevnog predmeta, a sve se vidjelo i naprijed i s leđa

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel i Mateo Kovačić - 5 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić, Mateo Kovačić Josip i Silvija Brozović (Foto: Instagram) +12 Silvija Brozović (Foto: Instagram) Celebrity Britanski mediji očarani suprugama hrvatskih nogometaša, evo koje su izdvojili kao najljepše!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene