drugo samostalno izdanje

Samozatajni kantautor objavio novi album zamišljen kao akustična ljubavna priča potaknuta vlastitim iskustvima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Album "Žena i bol" sastoji se od deset pjesama, a zamišljen je kao akustična ljubavna priča potaknuta iskustvima iz vlastitog života.

Ivan Vranković Ive, kantautor sa zagrebačkom adresom, predstavlja svoj drugi samostalni album naziva "Žena i bol".

Pogledaj i ovo Radioactive Boy Scout 10 novih pjesama Albumom "Something Broken, Something Beautiful" Radioactive Boy Scout dokazao da ga je vrijedilo čekati

"Dok je ljubav bit će i boli, bitno da srce ne zahrđa i da voli." - stih je kojim Ive predstavlja svoj novi, drugi po redu samostalni album. "Žena i bol" sastoji se od deset pjesama, a zamišljen je kao akustična ljubavna priča potaknuta iskustvima iz vlastitog života. Glazbu i tekstove svih pjesama potpisuje Ivan Vranković Ive.

"Glazbeno je cijeli album minimaliziran na vokal i akustičnu gitaru s idejom da se što više izrazi intimna atmosfera, dok se tematski na poetičan način s prizvukom šansone, kroz pjesme dotičem svih stanja koje muškarcu donosi žena, od ljubavi, tuge i boli do čežnje, strasti i zaljubljenosti." - rekao nam je Ive.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Getty Images) +0 Britney Spears, Sam Asghari (Foto: Profimedia) Celebrity Bezbrižno vježbala u bikiniju na plaži: Nadala se da ju neće uočiti, ali prepoznali su je unatoč maski koju je nosila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene