"Nasloni se"

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art videopriču koja ulijeva nadu i zacjeljuje!

Matija Cvek i Mare Milin Matija Cvek i Mare Milin Niko Goga/PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Mare Milin Matija Cvek i Mare Milin Matija Cvek +0 Matija Cvek Galerija

"Nasloni se" nova je pop balada Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem za koju spot potpisuje poznata fotografkinja Mare Milin.

U Zagrebu je održana promocija pjesme i spota "Nasloni se" mladog glazbenika Matije Cveka u suradnji s eminentnim pijanistom Matijom Dedićem. Promociju je obilježila iznimna podrška kolega iz glazbene industrije među kojima se ističu Dino Jelusić, Gina Victoria Damjanović (Detour), Mia Dimšić i Nika Turković te mnogobrojna poznata lica iz društvenog života.

Pogledaj i ovo Matija Cvek obiteljsko gnijezdo! Pogledajte kako izgleda stan Matije Cveka, objave koje je podijelio po Instagramu otkrile su da se pomno pazilo na svaki detalj!

Nakon što nas je svih osvojio singlovima "Visine", "Praviš me ludim", "Drama" i "Probudi se" u suradnji sa splitskim TBF-ovcima, ovaj mladi glazbenik u 2020. godini vraća se s baladom koju odlikuju iznimno nježni stihovi i moderan pop zvuk te tematika koja dodiruje neka vrlo aktualna društvena pitanja.

Tekst za pjesmu potpisuje sam Matija Cvek, a za glazbu je uz njega zaslužan stalan suradnik i glazbeni producent Alan Dović koji potpisuje i aranžman.

"Ovo je jedna od onih pjesama koje su strpljivo čekale svoje vrijeme, zakopane u ladici ideja. Neopisivo mi je draga zbog poruke koju prenosi i osobno me podsjeća na trenutke koji su bili motivacija u pisanju“, riječi su Matije Cveka.

Spot za pjesmu "Nasloni se" potpisuje poznata fotografkinja i redateljica Mare Milin.

"Pjesma 'Nasloni se‘ odnosi se na ljude čija se patnja vidi golim okom, ali i ne vidi. Modrice dolaze, prolaze, hematomi se raspadaju, ali oni mentalni ostaju dugo i predugo. Pokušala sam učiniti da u ovoj pjesmi govorim jezikom razumljivih simbola i jednostavnosti. Govorimo tijelom, licem, kosom, kožom. I chiaro-scuro estetikom svijetlog naspram mračnog. Scene su kao yin-yang, univerzalne, možete ih shvatiti na ovaj ili onaj način. Svjetlo u tami ili mrak u svjetlu. Kako god vam paše. Nismo svi isti i ne liječimo se na isti način. Nadam se da smo svi skupa poslali neku poruku nade i empatije za sve koji pate ili zacjeljuju", izjavila je Mare.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene