da se naježiš

"Evo pukla sam!" Ranjena Nives u emotivnoj baladi otvorila dušu

Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus (FOTO:PR) - 3 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 2 +0 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 1 Galerija

Ljubav, ljubomora, bijest i strast samo su neka od novih lica Nives Celzijus u modernoj baladi koju je pjevačica snimila na setu serije „Čista ljubav“, u kojoj i sama igra jednu od glavnih uloga.

Navikli smo već da nas Nives Celzijus uvijek iznenadi nekom senzacijom u svakom novom videospotu, no ovoga puta popularna pjevačica pokazala je u novoj pjesmi "Život pogledaj" kako više nije samo kraljica transformacija, nego i kraljica emocija. Ljubav, ljubomora, bijest i strast samo su neka od njezinih novih lica u ovoj modernoj baladi koju je Nives snimila na setu serije „Čista ljubav“ u kojoj i sama igra jednu od glavnih uloga.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus Kako joj stoji? Možete li zamisliti Nives s drugom bojom očiju? Pogledajte nevjerojatnu transformaciju koju je objavila: ''Fascinantna!''

Nives Celzijus (FOTO:PR) - 2 Nives Celzijus (FOTO:PR) - 2

Komplicirana ljubavna veze likova Snježane i Ranka u novom je spotu također istaknuta ljubavnim scenama Nives i glumačkog joj partnera Momčila Otaševića. No daleko od toga da se Nives prepustila emocijama i odrekla seksepila kao svog zaštitnog znaka. Za njezine najvatrenije obožavatelje koji Nives već godinama, zasluženo, smatraju jednim od najvećih seks-simbola hrvatske estrade, bit će itekako atraktivnih kadrova u kojima popularna pjevačica ne bježi od svojih raskošnih atributa.

"Pjesmu su napravili moji prijatelji Dušan Bačić i Bojan Dragojević iz Orange studija. Surađujemo već godinama i jako se dobro razumijemo, tako da uopće nisam dvojila kad su mi ponudili ovu sjajnu ljubavnu baladu. Puno radimo zajedno i uskoro ćemo objaviti nekoliko bržih i veselijih pjesama. Izlazi uskoro i moj novi album, tako da već sada planiramo kako ćemo imati vruće i uzbudljivo ljeto s puno zabave", kazala je seksepilna pjevačica promovirajući svoj novi hit.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene