Zabava zajamčena

Libar priprema koncert prepun iznenađenja!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon uspješnog osvajanja Tvornice kulture u studenom prošle godine pred gotovo 1400 posjetitelja, grupa Libar vraća se u Zagreb na 'mjesto zločina' odakle je priča o Libru i krenula.

Menart vas nagrađuje sa 2x2 ulaznice za koncert grupe Libar, napišite zašto biste upravi vi trebali osvojiti karte i odgovore pošaljite na natjecaj@novatv.hr! Sretno!

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

U klubu Sax, u subotu 9. ožujka, u 21 sat, priredit će svoj prvi povijesni live by request koncert¨, ali ovog puta za 350 najbržih fanova!

Librovci su u posljednjih nekoliko mjeseci naporno radili, priređivali mnogobrojne uspješne koncerte izvan Zagreba, a interes za njihovim gostovanjima sve je veći što dokazuju učestali upiti iz inozemstva te Hrvatske.
Nakon uspješnih koncerata u Saxu koje su ove zime priredili Rambo Amadeus, Elemental ili Nola piano, Librov koncert bit će još jedna prilika za publiku da bude u neposrednoj blizini odličnih izvođača, ali to nije jedina posebnost ovog koncerta...Ovo će biti i njihov prvi, povijesni live by request koncert!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene