novi uspjesi

Laka objavio singl "Mama" pa najavio novi album: "Žene moraju konačno preuzeti svijet jer muškarci su ga upropastili totalno''

Laka Laka Foto: PR

Na albumu će se naći osam pjesama koje je napisao i uglazbio bend Laka, a Elvir Laković objavio je i novi singl "Mama".

Elvir Laković i njegov bend Laka za hrvatsku diskografsku kuću Dallas Records objavio je novi singl i video "Mama" te najavio skorašnju objavu istoimenog albuma.

Na albumu će se naći osam pjesama koje je napisao i uglazbio Laka, a album snimljen u studiju ''Naš studio'' u Makarskoj, producirao je Matko Gaće.

Prepoznatljiva kreativnost i univerzalni umjetnički izražaj brata i sestre Laković standardno ni ovoga puta nisu izostali, osim što su oni pomalo nedostajali na sceni. O albumu nisu puno otkrivali, kaže Laka, da ne bi bili subjektivni.

"Iznenađenje je kako sam uspio sve izmisliti, a najbolje je da ne očekujete ništa da se ne biste razočarali", izjavio je, ali ipak je otkrio da je idući singl "Kraj" njemu najdraža pjesma s albuma, a spot za nju ih je sve "preiznenadio".

Video za Mamu nastao je u režiji Tarika Biča, spot je snimaljen na željezničkoj stanici u Sarajevu, u vlaku koji stoji i "nikada proći neće putem sreće te..."

"Mama" i njen ritmični plesnjak sigurno će se naći na mnogim ljetnim top listama, a i jedva čekaju doći u Hrvatsku nastupati, kažu. Povodom objave "Mame" na 8. mart, Laka je imao što poručiti.

"Sretan praznik svim mamama i ženama. Žene moraju konačno preuzeti svijet jer muškarci su ga upropastili totalno. Živjele mame!"

Back vokale pjeva Lakina sestra Lela, a aranžman je djelo Lake i Dine Šutala.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 6 +25 Anđa Marić - 5 Celebrity Anđa Marić otvorila dušu o periodu života kad joj se činilo da joj se srušio cijeli svijet: ''Tek što mi je uručio papire za razvod...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton na Instagramu Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom +25 Kate Middleton - 1 Celebrity Kraljevska palača odbila ispuniti zahtjev javnosti koji je uslijedio nakon skandala s fotografijom Kate Middleton!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene