"Plan B"

Franka objavila nastavak svojih moćnih balada, a u novom spotu ugostila je i modela za kojeg se svi otimaju

Franka Batelić i Patrik Cvetko Franka Batelić i Patrik Cvetko PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Patrik Cvetko Franka Batelić i Patrik Cvetko Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić ima novi singl "Plan B" za koji je snimila spot u kojem se osim nje pojavljuje i najtražniji hrvatski model Patrik Cvetko.

Hrvatska pop zvijezda Franka predstavila je novu moćnu baladu "Plan B", a kako kaže, pjesma poručuje kako je ljubav sve, samo ne plan b.

Pogledaj i ovo Franka Batelić i Patrik Cvetko - 6 ''Prerano...'' Franka Batelić oprostila se od mladića koji je iznenada preminuo, zajednički kadrovi tjeraju suze na oči

''Znate onaj osjećaj kada volite i kada je sve drugo nebitno?... Osjećaj kada znate da je sve obično zapravo tako neobično?… Upravo to je Plan B - lijepa, emotivna, a energicna pjesma od koje se svaki put naježim. Idealna za nostalgičnu, hladnu zimu'', izjavila je Franka.

Intimna, snažna i topla pjesma "Plan B" svojevrstan je nastavak moćnih balada "S tobom" i "Sve dok sanjaš", pjesama koje su Franku obilježile i svrstale ju među pjevačice koja voli pokloniti publici snažnu emociju. Pjesmu je napisao Branimir Mihaljević, tekst Neno Ninčević, dok produkciju zajednički potpisuju Marko i Branimir Mihaljević.

''Neno Ninčević je, baš poput pjesme 'S tobom' napisao predivan tekst, prepun snažnih poruka, koje zaista u potpunosti potpisujem! Vjerujem da se svi možemo složiti kako je 'Svijet bez ljubavi zauvijek izgubljen'. I zato, baš sada nam je više nego ikada bitno da smo zajedno, da se pazimo i volimo. Dolazi vrijeme blagdana, kada pokazujemo drugima koliko ih volimo i neka nam to vrijeme prođe uz rečenicu iz pjesme: 'sekund bez ljubavi je život promašen!'', zaključila je Franka.

Za novu pjesmu Franka je pripremila i zanimljivo, neobično vizualno iznenađenje, potpuno drugačiji video spot koji je predstavila na svome YouTube kanalu. Spot predstavlja ulazak iz tmurne stvarnosti u Svijet Ljubavi, a režirao ga je Dario Radusin: ''Prekrasnoj i moćnoj baladi želio sam dati moderan i neobičan vizualni identitet! Spot je bio za mene najveći izazov do sada, na kojemu je radio zaista velik broj ljudi. Riječ je o velikoj količini vizualne video animacije, a nije bilo lako niti smjestiti retro zagrebački tramvaj koji leti kroz novi Svijet. Dio spota koji smo nazvali Tropski raj, ogroman je filmski set u kojemu je smješteno više od 1000 raznih cvjetova koji je sjajno izradila Jasenka Tudor Bevanda.''

U spotu se Franki, kao glumac pridružio Patrik Cvetko, zagrebački maneken koji se može pohvaliti titulom najtraženijeg hrvatskog muškog modela. U modnom svijetu je već prava senzacija za koga se otimaju neki od najvećih svjetskih dizajnera.

''Kada pogledate spot, vjerujem da ćete se baš kao i ja zapitati: Tko barem jednom nije rekao da je, kada je zaljubljen, na nekom drugom, sretnijem mjestu?! Želim vam da vas Plan B odvede baš tamo gdje maštajući želite biti!'', zaključila je Franka.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Mario Valentić Mario Valentić +2 Mario Valentić Celebrity Valentić se ispričao zbog videa koji je snimio u crkvi i objasnio što ga je točno potaknulo na taj potez

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene