Oglasio se

Valentić se ispričao zbog videa koji je snimio u crkvi i objasnio što ga je točno potaknulo na taj potez

Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 5 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić - 5 Mario Valentić - 6 Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić Mario Valentić +0 Mario Valentić (Foto: Instagram) Galerija

Mario Valentić uputio je preko društvenih mreža javnu ispriku zbog objavljenog videa u kojem vježba u crkvi, a zbog kojeg se protiv njega podiže i optužni prijedlog.

Glumac i fitness-trener, kojeg gledamo i kao natjecatelja showa "Tvoje lice zvuči poznato" Mario Valentić našao se u centru pozornosti nakon što je na društvenim mrežama objavio, a zatim i izbrisao video u kojem vježba u prostoru jedne zagrebačke crkve.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Valentić (@mario.valentic)

Pogledaj i ovo Mario Valentić - 2 "Kaj ti se dogodilo?" Mario Valentić prisjetio se titule kojom se okitio prije 20 godina, a objavio je i fotografije od tada: ''Bio je to lijep period!''

Video, na čije snimanje su Marija potaknule nove mjere Stožera u borbi protiv koronavirusa, a među kojima su i zatvaranje teretana i fitness-centara, naišao je na mnoštvo komentara i reakcija.

Mario je zato sporni video obrisao zbog svih koje je njime povrijedio, a nakon svega objavio i javnu ispriku.

"'Bol potiče čovjeka da misli, misao čini čovjeka mudrim, a mudrost čini život podnošljivim', jedan je od citata za kojima se povodim u životu. Sinoć sam objavio video kojim sam evidentno povrijedio mnoge i koristim ovu priliku da se iskreno ispričam svima koje je taj moj čin povrijedio na bilo koji način. Nije mi bila namjera povrijediti niti uvrijediti bilo koga niti bilo koji element Crkve. Nedostajalo mi je mudrosti i promišljanja prije cijelog čina i zbog toga iskreno žalim. Smatram da je tjelovježba zaista rješenje, a ne uzrok ovih svih okolnosti u kojima se nalazimo - ove zdravstvene krize, gospodarske, ekonomske, pa i duhovne. I dalje stojim pri tome da bi mjere koje su na snazi trebale biti jednako primijenjene na sva polja djelatnosti. Još jednom isprika svima", izjavio je Mario u videu koji je objavio na Instagramu.

Ali to nije bilo dovoljno pa će protiv njega navodno biti podignut optužni prijedlog.

"Odmah po zaprimljenim saznanjima policijski službenici su poduzeli sve mjere i radnje propisane zakonom kojom prilikom je utvrđeno da se radi o protupravnom ponašanju opisanom u člancima 6. i 14. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je kriminalističko istraživanje u tijeku, a po njegovu završetku protiv prekršitelja zakona bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu", izjavili su iz policije prenosi 24 sata.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene