Glazbena diva

Koncert koji se dugo čekao, Doris Dragović u studenom će nastupiti u Areni Zagreb!

Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Doris Dragović (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Jedinstvena Doris Dragović za subotu 30. 11. 2019. najavila je ono što obožavatelji i publika svih generacija već dugo čekaju.

Po mnogima najljepši glas i jedna od najvećih glazbenih diva, prvi put će stati na pozornicu zagrebačke Arene.

Pogledaj i ovo Doris Dragović slavi 63. rođendan Doris Dragović danas opravdano slovi za jednu od naših najvećih glazbenih diva, no kontroverzna odluka iz prošlosti zamalo ju je koštala svega!

Jedinstvena Doris Dragović za subotu 30. 11. 2019. najavila je ono što obožavatelji i publika svih generacija već dugo čekaju.

Koncert u Areni bit će svojevrsna kruna njezine ljubavi sa zagrebačkom publikom.

Nije riječ samo o koncertima, pjevanju, već o posebnoj i nedoživljenoj povezanosti Doris i publike, koja cijelu priču pretvara u glazbenu čaroliju prožetu emocijama i nestvarnom atmosferom.

Što reći na kraju nego – ne propustite večer uzajamne glazbene ljubavi, o kojoj će se pričati. Zaokružite datum u svojim kalendarima jer Doris Dragović, u organizaciji Narodnog radija, prvi put stiže u Arenu Zagreb u subota 30. 11. 2019.

Ulaznice su već u prodaji a možete ih nabaviti preko sustava eventim.hr: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/doris-dragovic-zagreb-arena-1127922/performance.html

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene