Rokerska energija

Zagrebački glazbenik i gitarist popularnog benda, novom pjesmom odaje počast "Ljetu ljubavi“!

Borna Čop Borna Čop Promo 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Čop Borna Čop +0 Borna Čop Galerija

Borna Čop, gitarist grupe Film predstavlja svoj novi samostalni singl "Ljeto ljubavi“.

Četvrtim samostalnim singlom s nadolazećeg albuma, najavljenog za sljedeću godinu, Borna Čop se jasno pozicionira na glazbenoj sceni i s lakoćom dokazuje da se odlično snalazi u ulozi prirodnog nastavljača tradicije zagrebačkih rock 'n' roll velikana.

Nova pjesma inspirirana "ljetom ljubavi“ osvaja na prvo slušanje i uspješno spaja praskave gitarističke riffove sa iznimno pjevnim, melodičnim refrenima, karakterističnim za Bornin kantautorski izričaj.

"Ljeto ljubavi“ je tri minute nesputane rokerske energije, posveta ljetu u kojem smo, nakon gotovo dvije godine neizvjesnosti ponovno počeli živjeti punim plućima, slaveći radosti života, ljubavi i sreće. Također, jasna je i referenca na pokret "Summer of Love“ iz mitske 1967. na čije je vrijednosti uvijek potrebno podsjećati u turbulentnim vremenima. Iskustvo pokazuje da je tu zadaću providnost dodijelila umjetnicima, i ja je sa zahvalnošću nastojim ispunjavati kako najbolje mogu i znam“, ističe Čop.

Uz stalne glazbene suradnike, bubnjara Marija Jagarineca, gitarista Petra Marića, klavijaturista Hrvoja Ivančića, basista Jakova Gojmerca i producenta Hrvoja Prskala (Bang Bang), pjesmu je saksofonskim solom oplemenio i posebni gost Jakša Kriletić Jordes, pjevač i saksofonist Daleke Obale i suradnik brojnih domaćih i stranih glazbenika.

Atraktivan video spot u režiji Igora Ilića, vjerno dočarava atmosferu pravih rokerskih tuluma i after partya, a Borna uz osmijeh preporučuje organiziranje takvih druženja kao "fantastičan trik pomoću kojeg će nas sunce ljeta ljubavi obasjavati tijekom cijele godine".

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Henry Cavill Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi +21 Millie Bobby Brown i Henry Cavill Nekad i sad Sve je osvojila kao neobična djevojčica, a sada pozira u društvu najpoželjnijeg frajera, koji u njezinoj blizini ne skida osmijeh s lica!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 +27 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput zavarala okupljene neobičnom odjevnom kombinacijom, svi su mislili da se radi o minici, a zapravo...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene