Novi album

FOTO Zavirite u 'Alkinu kafanu'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dosljedna sebi, Alka Vuica sinoć je priredila večer za povijest.

Predstavljajući novi album 'Alkina kafana' Alka Vuica je Green Gold Club na trenutak pretvorila u pozornicu  za pamćenje. Brojni Alkini kolege i prijatelji iz društvenog života dodatno su začinili njezinu noć.

Pogledaj i ovo Alka Vuica "Sva moja lica" Predizborni plakati Alke Vuice pravi su hit, a novim je pokazala da se zna i našaliti na svoj račun!

Novi tamburaški album uvijek originalne Alke Vuice!

Uz tamburaški sastav Dyaco, Alka je pjevala pjesme s novog albuma, među kojima svakako treba istaknuti istoimenu 'Alkinu kafanu', aktualni singl 'Pucaš u leđa', a nisu izostali ni bezvremenski hitovi  'Otkad te nema', 'Laži me', 'Nek' ti jutro miriše na mene', a sve u novim tamburaškim aranžmanima.

Vrhunac večeri svakako je bio kada se Alki na pozornici pridružio jedan od najvećih regionalnih autora Zrinko Tutić, te su zajedno otpjevali pjesmu 'Nesretan čovjek i nesretna žena'.

U novoj Alkinoj glazbenoj čaroliji uživali su i brojni prijatelji i suradnici, Miroslav Rus, Rajko Dujmić, Mia Begović, Josip Radeljak, Matija Vuica, Leo Radeljak, Mirna Berend, Denis Dumančić, Teška industrija, Leo, Danijel Jurić, TS Fijaker, Ivica Skoko, Colonia, Boris Kosmač, Mladen Burnać i mnogi drugi.

Sama Alka Vuica nije krila oduševljenje promocijom, atmosferom koja je vladala i naravno druženjem koje je potrajalo do sitnih noćnih sati. Ovim albumom i promocijom Alka Vuica ispunila je svoju veliku želju da ima album koji nosi tamburašku notu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene